Reklama

Reklama

Dej tejto hororovej komédie sa odohráva v mestečku Dillford, v ktorom spolu žijú ľudia, upíri a zombie v úplnej pohode. Zombie majú svoju vyhradenú oblasť a k dispozícii im sú mozgy v konzervách, upíri si môžu kúpiť vrecká s krvou v supermarkete a ľudia tieto tvory berú ako normálnu súčasť života. Všetko sa však mení v okamihu, keď sa nad zemou začnú vznášať lietajúce taniere. V Dillforde nastane obrovský chaos a násilie, v ktorom stojí brat proti bratovi. Z tejto katastrofy sa podarí vyviaznuť zástupcovi ľudského rodu Dagovi (Nicholas Braun), jeho známemu, ktorý bol premenený na zombie, Nedovi (Josh Fadem) a upírke menom Petra (Mackenzie Davis). Každý z nich musí potlačiť svoje pudy a napriek tomu, že je každý z nich odlišný, sú jedinými, kto môže zachrániť Dillford pred obrovskou katastrofou. (Marceloo)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (91)

KNTRFKT 

všetky recenzie používateľa

Mohla to být celkem slušná podívaná, plná vyhřezlých střev, krev-sajících pičusů, vlkodlaků a ufonů, kdyby si to nevzal do rukou Robertek a neudělal z toho napůl vyblitou teens Potterovinu, která u mě místo smíchu vyvolávala akorát tak pocit trapnosti. Je to naprostý opak Scouts guide to the zombie apocalypse, která aspoň stála za to. Od odpadu to zachránila akorát závěrečná scéna s ufonem, jinak to bylo zábavné asi jako prasklý žaludeční vřed a hororové jako příloha Rytmu života. To měli fakt radši zavolat Saulovi. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Mestečko Dillford sa riadi jasnými pravidlami, kde moc nad všetkými bytosťami drží skupinka upírov, čomu sa musia prispôsobiť nie len zombie, ale i zvyšná osádka skladajúca sa z obyčajných ľudí. Všetko prebieha podľa nepísaných zákonov až do momentu neočakávanej invázie mimozemšťanov, ktorá kompletne narúša zabehnutú rovnováhu. Pokiaľ však chcú obyvatelia malého Dillfordu prežiť, musia upustiť od vzájomného "požierania", spojiť sily a poraziť tak spoločného nepriateľa. Záver roka 2015 i začiatok toho 2016-teho priniesol niekoľko teen hororov. Niektoré boli nápadité viac, niektoré menej, pričom každý z nich mal inú silnú stránku. Musím uznať, že "Freaks of Nature" je originálny počin so solídne spracovanými maskami. Bohužiaľ, tu plusy tohto snímku končia. Gore síce taktiež dostáva priestor, no ani z ďaleka ho nie je natoľko, aby fanúšik hororu výskal od radosti. Čo sa týka humoru, toho je tiež poskromne, takže v relatívne krátkom období je "Scouts Guide to the Zombie Apocalypse" proste o dosť lepší počin. S odretými ušami tri hviezdy - 55% ()

Reklama

metal.storm 

všetky recenzie používateľa

Za mňa bez váhania plný počet. Plnohodnotná vtipná komédia, s pravým akčným nádychom a zaujímavo vykreslenými postavami. Klasické klišé zakomponované schopne a nevinne. Film som si teda užila od začiatku do konca, a udržal ma v bdelosti. Veľké plus tu rozhodne bol Braun a ZOMBIE. Osobne zrovna týchto nemŕtvych nevyhľadávam, ale keď už, tak toto bolo presne to, čo očakávam. Ďalšie plus za to rodinkárstvo a pazvuky na konci, atď. Bolo ich tak či tak veľa. ()

Hepy13 

všetky recenzie používateľa

Jako nápad dobrý, to se musí pochválit. Zombie, upíři a lidi na naší planetě, a aby toho nebylo málo přiletí i mimozemšťani. Tahle horror-komedie byla poměrně dost šílená záležitost. šílená kravina, ale šíleně jsem se pobavil. P.S. - Nicola Braun mi připomína mladýho Toma Cruise. ''Posral jsem se na centryfuze. Já myslela že na koncertě? Ehm, měl jsem špatnej tejden.'' ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Tento bez pochýb schopný maskér, z tejto (že vraj) komédie, by si mal hľadať inú partiu. Neviem ako sa tento scenár mohol objaviť medzi údajne najlepšími nepoužitými scénarmi (viď "ZAUJíMAVOSTi"). Fakt a v čom najlepšími a pre koho ?? Tu sa proste musela stať nejaká technická chyba niekde počas podávania tejto informácie, lebo o takýto scenár s takýmito dialógmi by isto ani pes nezakopol. Vety sa pretekajú ktorá je hlúpšia. No, všetky sú hlúpe a celkovo je z toho film o ničom. Pár akčných scén kde sa nerozpráva, by sa akurát vošli do hudobného videoklipu, no hneď po krátkej akcii niekto otvorí "hubu" a hneď je v tomto Pitchen Sink filme po zábave 15% ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (5)

  • Scenár k filmu sa v roku 2010 objavil na "Čiernom zozname", čo je zoznam najlepších scenárov, ktoré neboli spracované do filmovej podoby. (Da_reba)
  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)

Reklama

Reklama