Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Texaský Jarden byl přejmenován na Zázrak poté, co zde 14. října nikdo nezmizel. Město se stalo magnetem pro turisty a lidi, kteří věří, že jen tady mohou žít v bezpečí. Jednou z místních rodin jsou Murphyovi: otec John, matka Erika a jejich dvojčata. Zatímco se John snaží chránit město před podvodníky, dostává zlověstné varování od muže, který tvrdí, že má nadpřirozené schopnosti. Brzy nato se v Zázraku objeví Kevin Garvey, Nora Durstová a Kevinova dcera Jill. Společně opustili Mapleton, aby začali znovu, ale zdá se, že Kevina stále dohání jeho minulost. Murphyovi i Kevin zažijí událost, která změní jejich životy. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (6)

micle21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Říkal jsem si, co to zase sakra je a přes půlku dílu jsem vůbec netušil, jestli nekoukám na úplně jiný seriál, později s pár camei z první série. Ale druhá půlka byla zásadně lepší, tak uvidíme. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Absolútna zmena atmosféry aj štýlu, čo naznačuje už úvodná dlhšia sekvencia a hneď po nej premiestnenie deja do iného mesta. No a nakoniec musím povedať, že si ma táto zmena a postupné zakomponovanie postáv do novej dejovej línie získali. Epizóda pôsobí dosť zovretým dojmom, prináša zaujímavé otázky ohľadom celej záhady a slušne šlape. Je zatiaľ otázkou, či nejde pridaním nových postáv iba o naťahovanie seriálu, ale verím, že to má Lindelof a spol. proste od začiatku premyslené a kombinovanie osudov postáv a pohľad na život v inom meste prinesie úžitok. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama