Reklama

Reklama

Soultangler

USA, 1987, 90 min

Réžia:

Pat Bishow

Hrajú:

Louise Millmann

Obsahy(1)

Šialený doktor Anton Lupesky pracuje na svojom prielomovom objave. Práve vyvinul drogu menom Anphorium, po požití ktorej je duša schopná opustiť svoje telo a premiestniť sa do ľubovoľného mŕtveho tela, pričom jedinou podmienkou je, že mŕtvola musí byť natoľko čerstvá, aby mala oči. Samozrejme, každý takýto zásadný objav je spojený s nejakým rizikom. V tomto prípade sú to vedľajšie účinky drogy, tá totiž zmení svojho užívateľa v maniaka, pre ktorého nemá ľudský život ani tú najmenšiu cenu. (beso74)

(viac)

Recenzie (4)

JFL 

všetky recenzie používateľa

Amatérská parafráze na Re-animátora schizofrenně přeskakuje mezi snahou o znepokojivé vize a splatstickový humor, přičemž součástí jeho kouzla zůstává úsměvný fakt, že ani jedno z toho se tvůrcům navzdory zjevnému elánu úplně nedaří naplnit. V režisérském sestřihu s minutáží sympatických a nevídaně soudných 62 minut, má "Soultangler" podobu relativně svižné home-grown taškařice s absurdní premisou, náležitě amatérským stylem a rozjařilou plejádou zábavně rukodělných gore efektů. Ale představa původní verze s 90 minutami upřímně nahání hrůzu. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Ták túto, do extrému prešlahanú zhovadilosť, ktorá sebavedomo vykráda námet ( reanimator ) , nebráni sa sa hudobnému vykrádaniu ( nekromantik ) veselo to nekamufláženou snahou pána Bishopa uzrie svetlo a postaví do pozoru fandovskú komunitu som infekčne pojala.. Injekčne infikovaná myseľ , ako dôvod na primitívne, no pomerne na svoju dobu vynaliezavé gore ( mozog s očami ) ma proste pod 3ku nepustí. Obludne úprimná radosť z videného ! (haha ). ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Keď vidím niečo podobné, často premýšľam o tom, aké myšlienkové pochody mali pri natáčaní tvorcovia filmu. A aj po skončení, či následnom zhliadnutí svojho diela. A čo si myslí režisérov kámo, či nejaká jeho šukanda, keď sa za párok v rožku sľúbia do filmu. To sa zrejme nikdy nedozviem, ale v skutočnosti možno ani o nič neprídem. Tak nech sa len chlapci a dievčatá vo svete, pekne bavia na filmárov a utvárajú jeden veľký filmový vesmír. Hviezd, ako je tento nudný a preplácaný gore horor, je v ňom nespočetné množstvo. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Totálne lacný non sense z doby, keď si každý, kto bol vlastníkom video kamery snažil spolu s partiou svojich kámošov a príbuzných natočiť SVOJ horor. Dobre známy motív šialeného vedca experimentujúceho s vecami na rozmedzí života a smrti je do svojej 70. minúty nezáživnou kravinou, ktorú sa snaží v poslednej štvrťhodine zachrániť nejaké to gore, žiaľ neúspešne. Jediným kladom na tomto filme bol fakt, že som sa stal jedným z mála odvážlivcov, čo si trúfli pozrieť túto vzácnu zhovädilosť do konca... ()

Reklama

Reklama