Reklama

Reklama

Ramones - Howling at the Moon (Sha-La-La)

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 1984, 3 min

Recenzie (4)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Video klip ku skladbe "Howling at the Moon“ nie je na zahodenia. Taká rocková, new yorkská klasika z osemdesiatych rokov. Je pravda, že Ramones natočil aj lepšie klipy, ale verní priaznivci tejto legendárnej skupiny iste vysoko ocenia aj tento ich počin. Ja teda rozhodne hej. Navyše mi táto pieseň (tým pádom i video klip) vždy vyvolajú spomienku na nebohého Frantu Sahulu, ktorý pred pár rokmi urobil mimoriadne podarenú českú cover verziu tohto songu. Teraz už iste spolu s chalanmi z Ramonesu zavíja od radosti a roztopaše na mesiac v Nebi. Starí, dobrí punkáči to tu už pomaly balia, ale Punk´s not dead, vy volové! http://www.youtube.com/watch?v=UmHoXqzy8GU ***** ()

Mr.Apache

všetky recenzie používateľa

Videoklip se slizkým chlapíkem v kloubouku a jeho úchylným úsměvem jsem nepochopil. Písnička sama o sobě je od Ramones jedna z mých nejoblíbenějších. Ostatně, albem Too Tough to Die nastalo období, které mě u nich po hudební stránce baví nejvíc. ()

Reklama

K.I.N.G. 

všetky recenzie používateľa

To, že Ramones jsou legendární punk rocková kapela, asi není potřeba nikomu opakovat. Ale píseň "Howling at the Moon (Sha-La-La)" je zrovna jednou z nemnoha, které tato famózní new yorkská parta nahrála ve stylu new wave, jenž byl v době vzniku skladby nesmírně populární. Samotný song bych hodnotil tak na 80%. Videoklip si myslím, že se nepovedl úplně podle představ tvůrců, ale pořád je tu super atmosféra osmdesátých let a hlavně přítomnost samotné hudební skupiny Ramones. 60%. Celkem 70%. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Provinčný videoklip, ktorý má príbeh a atmosféru a nevsádza na klišé v podobe pódiového vystúpenia, ktoré punk či rockové skupiny považovali za akési terno. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama