Reklama

Reklama

VOD (1)

John Henry Clayton (Kiefer Sutherland) sa po rokoch vracia domov. Matka mu zomrela a na svete má už len otca, reverenda Samuela Claytona (Donald Sutherland). S ním má však veľmi komplikovaný vzťah pre svoju krvavú minulosť nájomného zabijaka. Po návrate domov sa John rozhodol všetko zmeniť. Zvesil a odložil všetky zbrane, žije pokojne ako obyčajný človek a chodí po meste neozbrojený. Problémy ale nedajú na seba dlho čakať, najmä keď sa reverend Samuel postaví na stranu farmárov, ktorých sa miestny boháč snaží obrať o pozemky. John odoláva posmeškom a ponižovaniu, ale len do chvíle, kedy mu najatí banditi ťažko zrania otca. Bývalý pištoľník znova berie do ruky zbraň a sám sa postaví mohutnej presile miestnych gaunerov, ktorí terorizujú mesto. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (58)

Karlos8 

všetky recenzie používateľa

Ten začátek, to bylo něco! Pohodlně sedíte, když najednou slyšíte křik a pláč, vidíte ruce od krve a pohled do očí. Říkáte si, jestli jste si pustili ten správný film respektive žánr. Bohužel po skvělé první minutě přijde několik dalších desítek minut, které už takové napětí a jiskru nemají. Filmu chybí především kvalitnější scénář, jelikož příběh je snadno čitelný, přičemž zápletka nefunguje, tak jak by měla. Tohle bylo velké vystřízlivění, jelikož jsem čekal daleko víc! ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Namet mi trochu pripominal uchvatny Open Range. Zase tu mame skupinku parchantov, ktori tak dlho provokuju miestneho umierneneho drsniaka, az mi nervy nevydrza a skonci sa to velkou prestrelkou. A okrem romantickej linie tu mame naviac aj riesenie nefunkcneho vztahu medzi otcom a synom v podani skutocneho otca a syna - Sutherlandovcov. Nevadi mi, ze vo filme je len jedna prestrelka na ktoru musime cakat az do konca filmu. Vadi mi, ze film postrada akukolvek westernovu atmosferu a vztahy, ktore sa tu väcsinu filmu riesia nefunguju, postradaju emocie a tym padom to je dost velka nuda. Na film ma najviac nalakalo herecke obsadenie zlozene vyhradne z mojich oblubencov. Ale väcsina z nich pôsobi dost sterilne a jediny, kto tu za nieco stoji su zaporaci. Jak chamtivy a demonicky Brian Cox, tak hlavne Wooovsky zasadovy najomny pistolnik Michael Wincott, ktory je natolko zaujimavou postavou, ze by som si radsej pozrel film, ktory by sa venoval hlavne jemu. A ta zaverecna prestrelka je celkom slusna. 4/10. ()

Reklama

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Absolutně jednoduše a skromně natočený western, který nepřináší absolutně nic originálního nebo nedejbože doposud neviděného. Jenže i jen to relativní málo naprosto stačí k perfektnímu emocionálnímu zážitku postavenému na výborných hereckých výkonech, dobré gradaci, krásné obrazové stránce a dojemné hudbě. Ačkoli po 9 sériích 24ky vím, že Kiefer Sutherland umí hrát a Jon Cassar režírovat, stejně jsem od poměrně skromné televizní produkce tak příjemný film nečekal. Režijně i herecky naprosto zmáknuté. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Western se naplno vrací na filmová plátna i na optické disky a já jsem tomu nesmírně rád. Tenhle žánr má pořád budoucnost, i když by mu to před pár lety nikdo nepředpovídal. Otec a syn Sutherlandové by se před kamerou měli potkávat častěji, protože jejich spolupráce funguje. A tenhle film taky. Přesně tak drsné i tak hnusné, jak si přejete. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Ja viem že mnohí so mnou nebudú súhlasiť, o čom svedčí aj tunajšie hodnotenie snímky, ale tento western sa mi veľmi VEĽMI páčil. V prvom rade musím pochváliť vedľajšiu postavu, ktorú som si veľmi obľúbil a to Davea Turnera, ktorého neskutočne zahral Michael Wincott. (Odporúčam pozrieť si snímku v originálnom znení). Aspoň toto musí každý uznať, že to bola dokonale napísaná - charizmatická postava. V záver snímky sa dočkáme aj klasického skvelého westernového duelu. Snímku oživuje stále šťavnatá Demi Moore. Hlavnej úlohy sa zhostil vždy skvelý herec Kiefer Sutherland a jeho hereckého otca zahral jeho skutočný otec Donald Sutherland. Rozhodne dajte tejto snímke šancu a užívajte si kvalitný nenáročný western. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (4)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v Spojených štátoch, tak celé jeho natáčanie prebiehalo v kanadskej provincii Alberta. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením snímky bol názov Redemption. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Sutherland a noví Hráči se smrtí

Sutherland a noví Hráči se smrtí

09.07.2016

24ka se na podzim vrátí na obrazovky bez Jacka Bauera. Kiefer Sutherland seriál předal novému hrdinovi, který bude mít tvář Coreyho Hawkinse (Straight Outta Compton), a hodlá se věnovat filmové… (viac)

Reklama

Reklama