Reklama

Reklama

John Henry Clayton (Kiefer Sutherland) sa po rokoch vracia domov. Matka mu zomrela a na svete má už len otca, reverenda Samuela Claytona (Donald Sutherland). S ním má však veľmi komplikovaný vzťah pre svoju krvavú minulosť nájomného zabijaka. Po návrate domov sa John rozhodol všetko zmeniť. Zvesil a odložil všetky zbrane, žije pokojne ako obyčajný človek a chodí po meste neozbrojený. Problémy ale nedajú na seba dlho čakať, najmä keď sa reverend Samuel postaví na stranu farmárov, ktorých sa miestny boháč snaží obrať o pozemky. John odoláva posmeškom a ponižovaniu, ale len do chvíle, kedy mu najatí banditi ťažko zrania otca. Bývalý pištoľník znova berie do ruky zbraň a sám sa postaví mohutnej presile miestnych gaunerov, ktorí terorizujú mesto. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Stallone

Stallone (hodnotenie, recenzie)

Proč ne? Výborné TRIO herců na které jsem se těšil od sympatického Kiefera, charismatického Donalda a velmi půvabnou Demi. Jistota, která dokáže udržet divákovu pozornost i přes velmi jednoduchý, předvídatelný scénář. Oproti Krajině střelců je Forsaken malým westernem, který si ale na nic nehraje a divák dostane přesně to, co si objedná. Na deštivé nedělení odpoledne ideální podívaná. 3*

na príspevok reagoval Yoshitsune, zsn

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnotenie, recenzie)

Narcis

Naprosto souhlasím :-) osobně se určitě těším až se na to budu moci někde podívat protože to vypadá opravdu dobře navíc poslední dobou mám Westerny čím dál tím více rád.

Narcis

Narcis (hodnotenie, recenzie)

Todle vypadá na perfektní záležitost už teď - zkušený rejža z 24 hodin, scénarista (Zpověď) a to obsazení mluví samo za sebe ...

na príspevok reagoval BloodyBeast

Súvisiace novinky

Sutherland a noví Hráči se smrtí

Sutherland a noví Hráči se smrtí

09.07.2016

24ka se na podzim vrátí na obrazovky bez Jacka Bauera. Kiefer Sutherland seriál předal novému hrdinovi, který bude mít tvář Coreyho Hawkinse (Straight Outta Compton), a hodlá se věnovat filmové… (viac)

Reklama

Reklama