Reklama

Reklama

Vojenský inžinier Brian Gilcrest (Bradley Cooper) bol jedným z hlavných dodávateľov pre armádu a všetko sa mu darilo tak v práci ako aj v súkromí - až do chvíle, keď ho šťastie nadobro opustilo, svet sa mu zrútil a on sa ocitol odstavený na vedľajšej koľaji. Teraz však získal druhú šancu a vracia sa na svoj rodný ostrov na Havaji, kde má dohliadať na štart prevádzky nového vojenského satelitu. Armáda mu pridelí novú kolegyňu a spolupracovníčku, pilotku Allison Ng (Emma Stoneová), aby ho sprevádzala, ochraňovala a zároveň ho aj diskrétne strážila počas celej misie. Anjel strážny po jeho boku je však zároveň atraktívna žena a už čoskoro to medzi nimi poriadni iskrí. Už sa zdá, že na jednom z najromantickejších kútov sveta, kde sa kedysi začala jeho kariéra a prežil najväčšie pracovné úspechy, Brian nájde aj svoju životnú lásku. Lenže zlomyseľný osud nelení a znova mu všetko skomplikuje. Sľubný ľúbostný románik sa totiž zasekne vo chvíli, keď Brian na Havaji nečakane stretne svoju starú lásku Tracy Woodsideovú (Rachel McAdamsová), na ktorú nezabudol a ku ktorej ešte stále prechováva svoje city z dávnych čias. Stretnutie po rokoch nezostane bez následkov. Brian sa zrazu ocitne uväznený medzi dvoma ženami, ktoré mu nie sú ľahostajné a ku každej z nich ho viažu silné city. Zvíťazí stará alebo nová láska? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (185)

bourec 

všetky recenzie používateľa

Filmy o návratech do rodnej míst,nebo do míst,kde člověk zanechá nějakou stopu,neni moc,a hlavně ne těch lepších.Bohužel film Crowa je z kategorie horších,hlavně co se týče scénáře.Je to strašně nemastný,neslaný.A to si myslim,že kromě Coopera(můj oblíbenec)hrajou všichni solidně,a leccos zachraňujou,ale ten příběh je hrůza.40%. ()

Michi88 

všetky recenzie používateľa

2,5* Pane bože to se nemohli Emma, Bradley, Rachel, ten skvělý kluk z Miluj souseda svého, Krasinski a Murray sejít u něčeho lepšího? Téměř skoro celý film, jsem netušil, o čem to pořádně je. Takový film, který neurazí, ale ani nenadchne. Navíc Emma a Bradley se mi jako pár k sobě nehodili. Hrát tam neznámí herci, tak bych šel s hodnocením níž. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Toto je veľmi slabá snímka, ktorá neponúka vlastne vôbec nič. Herci sa veľmi nepredviedli a o nejakých hereckých výkonoch sa nedá ani polemizovať. A cez to všetko, aké hviezdy tu hrajú. Na hudbu si už absolútne neviem spomenúť a to tempo bolo neskutočne vlečúce. Aj dialógy boli absolútne nezáživné a celkovo scenár a príbeh boli jedno veľké sklamanie.. Neviem čomu to prisudzovať, ale ja som sa len a len nudil. Nenapadá ma jediná skupina divákov, ktorá by túto snímku ocenila. Režiséra tohto slabého filmu veľmi nepoznám, ale jeho ostatné snímky budem brať už s rezervou. Neviem čo by tejto snímke prospelo najviac a či existuje niečo, čo by túto snímku pozdvihlo až na ako taký priemer. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Crowe je pre mňa režisér natoľko osobitý, že to dakedy až preženie. Jeho filmy sa mi buď páčia, alebo ma úplne minú či už posolstvom, alebo spracovaním. Aloha je ale zvláštny film, ktorý nezapadá ani do jednej kategórie. Na jednu stranu tu Crowe vytvára akúsi atmosféru nadprirodzena, kde dávny duchovia a bytosti môžu chodiť medzi obyčajnými ľuďmi. Táto línia je natoľko zaujímavá, až zamrzí, že sa jej vlastne až na 3 scény vôbec nevenuje. Potom tu máme líniu starého vzťahu a zisteniu, že hlavný hrdina má dcéru, ktorá nemá výraznejší emotívny moment. Na jednu stranu sa tak Crowe vyvaruje prvoplánovosti, na druhú chýba ale filmu vrchol. A hlavná línia lásky medzi dvoma ľuďmi je síce zaujímavá a hravá ( čo je dosiahnuté výbornou chémiou medzi Stone a Cooperom), ale je zbytočne spomaľovaná akousi vojenskou podlíniou so zbytočnými postavami Murrayho a Baldwina. Lenže skončil film. Nič som sa nedozvedel. Žiadne posolstvo som si neodniesol, ale aj napriek tomu som mal na tvári široký úsmev. Možno Crowe nechcel tentoraz vypovedať nič a možno naozaj nechcel robiť niečo dramatické a plné veľkých momentov. A možno práve tá všednosť dodala príbehu na uveriteľnosti a dokázala aj vo všedných momentoch zanechať prvok niečoho čarovného. Rozprávanie bez slov je tu využité úkážkovo a bez chyby. ()

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Neverila bych, ze to napisu, ale malem jsem vypnula film hned na zacatku kvuli Emme Stone. Neco tak priserne napsanyho a afektovane zahranyho jsem uz dlouho nevidela (evidentne ji ta "upjata" role vubec nesedla, protoze kdyz se jeji postava konecne uvolnila, byla i Emma najednou jak vymenena). Jinak film o nicem. Nekdo nekam prijde, chodi sem a tam, do toho rika hrozny repliky a nakonec jen tak omylem zachrani svet. Wow. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (8)

  • Film je možné nájsť aj pod viacerými alternatívnymi názvami, ako napr. Deep Tiki, Hawaii, Untitled Cameron Crowe Project, Welcome Back či Volcano Romance. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (viac)

Reklama

Reklama