Reklama

Reklama

Jason (Zac Efron), Daniel (Miles Teller) a Mikey (Michael B. Jordan) sú kamoši na život a na smrť. Spoločne sa flákajú a vymetajú bary na Manhattane. Keď Mikeyho opustí manželka, s ktorou chodil od vysokej školy, uzavrú spoločnú dohodu. Už nijaké zlomené srdcia a hlavne žiadne vážne vzťahy. Byť single je predsa úžasné! Ich plán vyhýbať sa záväzkom a dodržať za každých okolností prísahu nevernosti však nepočíta s jednou malou komplikáciou. Všetci traja sa nečakane zaľúbia! Jason do novej kolegyne Ellie (Imogen Pootsová), Daniel do dlhoročnej kamarátky Chelsea (Mackenzie Davisová) a Mikey dokonca do vlastnej ex-manželky. Keďže si však prisahali, že zostanú sami, každý z nich svoj vzťah pred ostatnými drží v tajnosti. Ako dlho im to však môže vydržať, keďže sú stále spolu? (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Skripi

Skripi (hodnotenie, recenzie)

Pekne to napísal marduk, chcel som to isté, tie scény čo sa im nepodarili na konci boli lepšie ako celý film. Bolo to totálne bez deja, bez nápadu.... 

peiton

peiton (hodnotenie, recenzie)

Vie mi niekto poradiť tu z vás,o akú pieseň ide a ktorá  im hrá na začiatku v nočnom klube v pozadí??!!

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Jednoduchá tipická romantická komédia. Pozerá sa na to dobre. Presne na niečo také som mal náladu, takže mi to výborne sadlo. Ale komu nevonia trailer, žáner alebo obsadenie, nech sa tomu radšej vyhne, lebo je presne také ako sa dalo čakať.

dwbmb

dwbmb (hodnotenie, recenzie)

Tohle je už teď hodně řídká a smrdutá sračka, pánové. Dámy prominou.

gabalcova

gabalcova (hodnotenie, recenzie)

Neverím vlastným očiam.Tak amíci majú premiéru už tento piatok,a k nám príde na prelome marec/apríl?Si dávajú na čas.To pôjde Efron celú cestu až k nám pešo?!Toto je svet.

na príspevok reagoval peiton

Uživateľ peiton zmazal svoj príspevok.

Segrestor

Segrestor (hodnotenie, recenzie)

ywo666

ok, budu tedy shovívavější a pokusím se vydržet, když bych se na to někdy náhodou koukal, ale do kina bych fakt nešel. by si všichni mysleli, že jsem nějakej úchyl... přinejmenším na kluky :))

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Segrestor

Dej tiež nemusím. Ale ak ma to dostatočne rozosmeje dokážem odpúšťať divy. Ja málokedy hodnotím film ako celok. Väčšinou mi ide o to aby som tam našiel čo najviac detailov ktoré ma zaujmú/pobavia. To znamená ak bude 80% total sračka, ale 5-10 krát sa zasmejem, budem spokojný. Viac ani očakávať nemôžem.

na príspevok reagoval Segrestor

Uživateľ Segrestor zmazal svoj príspevok.

Uživateľ peiton zmazal svoj príspevok.

Súvisiace novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (viac)

Reklama

Reklama