Reklama

Reklama

Oggy a šváby

  • Česko Oggy a škodíci (viac)
Trailer
Animovaný / Mysteriózny / Fantasy / Sci-Fi / Historický / Dobrodružný / Akčný / Komédia / Rodinný
Francúzsko, 2013, 80 min

Obsahy(1)

Už od stvorenia sveta sú dobrácky modrý kocúr Oggy a škodoradostné šváby Joey, Marky a Dee-Dee večnými nepriateľmi a zvádzajú neľútostné súboje. V ich prvom celovečernom filme kocúr Oggy zažije bláznivé dobrodružstvá postupne v štyroch historických epochách - praveku, stredoveku, viktoriánskom Anglicku a v blízkej budúcnosti, v čase hviezdnych vojen. Nájde priateľov Jacka a Boba, ba dokonca aj spriaznenú dušu v podobe Olivie, ale zlomyseľné šváby Joey, Marky a Dee-Dee mu nedovolia, aby sa šťastne zamiloval, či dokonca založil rodinu. Ničia mu život na každom kroku! (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (62)

kinghome 

všetky recenzie používateľa

Velký zklamání, Oggyho a šváby (škodíky) miluju, seriál jsem fakt zbožňoval od malička, ale film se moc nepovedl. Ty jednotlivý příběhy jsou dost nudný a hlavně to celé postrádá vtip, u některých scének jsem koukal i na mobil, jestli už nebude konec, protože to vážně strašně nudilo, jako seriál to je pecka, jako film to je takovej průměr, když budu hodnej, 3* dávám jen z nostalgie, ale seriálu to nesahá ani po kotníky. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Animované grotesky majú svojich verných divákov a vždy aj budú mať. Francúzi dobili svet s Oggym a tromi škodoradostnými švábmi a ich seriálové príbehy sú perfektné. Film obsahuje štyri poviedky, z nich tá prvá je nejlepšia a neuveriteľne zábavná. Škoda, že sa nepokračovalo v nastúpenej ceste aj potom, bola by to parádna pecka. ()

Reklama

metal.storm 

všetky recenzie používateľa

Takže som si odsledovala reinkarnačný vývin Oggyho a jeho kamarátov (a nepriateľov) od jeho "primitívného života", cez kráľovský život (tam teda chýbalo len sedem mačiatok a Bobova miska z menom pred búdou), až k bohužiaľ nudnému vesmírnemu záveru. Predpokladám teda, že niekde medzi tým Londýnom a vesmírom sa nachádzal pôvodný Oggy. Alebo sa mýlim, neviem. Každopádne ma vo filme tie šváby nesrali až tak, ako už pár rokov v seriáli. To je plus, dobrý film musím uznať. ()

Santa666 

všetky recenzie používateľa

Další důkaz toho, že převádění krátkých animáků Oggyho typu na plátna kin nefunguje. Přece jenom se šváb lépe a uvěřitelněji rozšlapává během sedmi minut než během tří cca půlhodinových příběhů, které postrádají šílený záhul původního seriálu, jež díky své délce představoval pouze koncentrovanou akci a nápaditost. ()

Norino12 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to zlé ale... jedno veľké ale.. film sa bohužiaľ nedokázal rovnať kvalitám pôvodného geniálneho seriálu Oggy a šváby. Film bol po grafickej stránke naozaj pekne spracovaný, humor síce nechýbal ale nebolo to také zábavné ako kedysi. Tým pádom som zostal mierne sklamaný po veľkom očakávaní, ktoré som mal. Seriál som mal naozaj rád. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

  • Švábi Joey, Marky a Dee Dee jsou pojmenováni podle členů americké punk-rockové skupiny Ramones. (ČSFD)

Reklama

Reklama