Reklama

Reklama

Oggy a šváby

  • Česko Oggy a škodíci (viac)
Trailer
Animovaný / Mysteriózny / Fantasy / Sci-Fi / Historický / Dobrodružný / Akčný / Komédia / Rodinný
Francúzsko, 2013, 80 min

Obsahy(1)

Už od stvorenia sveta sú dobrácky modrý kocúr Oggy a škodoradostné šváby Joey, Marky a Dee-Dee večnými nepriateľmi a zvádzajú neľútostné súboje. V ich prvom celovečernom filme kocúr Oggy zažije bláznivé dobrodružstvá postupne v štyroch historických epochách - praveku, stredoveku, viktoriánskom Anglicku a v blízkej budúcnosti, v čase hviezdnych vojen. Nájde priateľov Jacka a Boba, ba dokonca aj spriaznenú dušu v podobe Olivie, ale zlomyseľné šváby Joey, Marky a Dee-Dee mu nedovolia, aby sa šťastne zamiloval, či dokonca založil rodinu. Ničia mu život na každom kroku! (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (62)

Santa666 

všetky recenzie používateľa

Další důkaz toho, že převádění krátkých animáků Oggyho typu na plátna kin nefunguje. Přece jenom se šváb lépe a uvěřitelněji rozšlapává během sedmi minut než během tří cca půlhodinových příběhů, které postrádají šílený záhul původního seriálu, jež díky své délce představoval pouze koncentrovanou akci a nápaditost. ()

redwik 

všetky recenzie používateľa

Popri učení na štátnice som si potreboval trochu oddýchnuť, a tento film bol k tomu dokonalý. Pôvodný seriál som ako malý rád pozerával, a pred pár týždňami som si ho znovu pustil a znovu som sa zasmial. A rovnako tomu bolo aj v tomto filme. Vtipy sú parodické a nezmyselné, grafika je veľmi zaujímavá, zvuky sú dzivé a príbehy sú šialené, no práve o tom je Oggy. Ja som sa zabavil, páčili sa mi všetky príbehy a aj zakončenie. ()

Reklama

Norino12 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to zlé ale... jedno veľké ale.. film sa bohužiaľ nedokázal rovnať kvalitám pôvodného geniálneho seriálu Oggy a šváby. Film bol po grafickej stránke naozaj pekne spracovaný, humor síce nechýbal ale nebolo to také zábavné ako kedysi. Tým pádom som zostal mierne sklamaný po veľkom očakávaní, ktoré som mal. Seriál som mal naozaj rád. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $460,000▐ graficky uletené a dá sa povedať originálne poňatie ale príbeh sa snaží až moc na silu byť zábavný, pár krát som sa pousmial ale poväčšinou ma to moc nebralo, toto akosi išlo mimo mňa /videl v kine: 40%/ ()

metal.storm 

všetky recenzie používateľa

Takže som si odsledovala reinkarnačný vývin Oggyho a jeho kamarátov (a nepriateľov) od jeho "primitívného života", cez kráľovský život (tam teda chýbalo len sedem mačiatok a Bobova miska z menom pred búdou), až k bohužiaľ nudnému vesmírnemu záveru. Predpokladám teda, že niekde medzi tým Londýnom a vesmírom sa nachádzal pôvodný Oggy. Alebo sa mýlim, neviem. Každopádne ma vo filme tie šváby nesrali až tak, ako už pár rokov v seriáli. To je plus, dobrý film musím uznať. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

  • Švábi Joey, Marky a Dee Dee jsou pojmenováni podle členů americké punk-rockové skupiny Ramones. (ČSFD)

Reklama

Reklama