Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedená, s dieťaťom... Eva trávi svoje dni tešiac sa z práce masérky, avšak obáva sa blížiaceho sa odchodu svojej dcéry na vysokú školu. Stretáva Alberta, milého, vtipného a rovnako zmýšľajúceho muža, ktorý žije sám. Ako ich romantický vzťah rýchlo prekvitá, Eva sa spriatelí s Marianne, jej novou klientkou. Marianne je krásna poetka, ktorá sa zdá „takmer dokonalá", až na jednu významnú črtu: príliš nadáva na svojho bývalého manžela. Zrazu si Eva uvedomí, že spochybňuje svoj vlastný vzťah s Albertom, keď sa dozvie pravdu o Marianninom ex. Už ani slovo je ostrá, prenikavá komédia, ktorá vtipným spôsobom báda chaos, ktorý často prichádza, keď sa znovu pustíme do vzťahu. (IFF Bratislava)

(viac)

Videá (20)

Trailer

Recenzie (95)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Celkom dobré, ale v podstate nič výnimočné. Zo všetkého najviac sa mi páčilo, že to pôsobilo tak nenútene a neboli v tom žiadny zbytočné klišé prvky. Príbeh bol zaujímavý, aj zápletka a celkovo aj tie postavy, ale nemalo to taký ten kvalitný emocionálny spád ako by sa na takýto film asi patrilo. Prišlo mi to miestami také chladné a málo precítené, pritom postavy Evy, Alberta a Marianny sa priam núkali na to, aby na nich bola vytvorená celá škála emocionálnych stavov a prejavov. Takže asi toto je najväčší problém celého filmu - tá ťažkopádnosť. Inak to bolo celkom solídne, najmä zápletka a tá dilema o tom ako sa zachovať v tejto situácii - sám by som asi nevedel čo robiť na mieste Evy. Mimochodom, Julia Louis-Dreyfus je veľká sympaťáčka. ()

emma53 

všetky recenzie používateľa

I kdyby jsem tady našla pár těch kdyby, tak já je ani nehledala, protože jsem byla moc příjemně překvapená z tak milého, úsměvného a inteligentního filmu s kterým mně bylo celou dobu moc fajn. Takových pohlazení na duši jen ať proudí houšť, protože to možná potřebujeme víc než si sami uvědomujeme. Lidský a sympatický nejen jako Albert v Enough Said, ale i jako člověk, James Gandolfini musí vidět tam někde odkudsi z filmového nebe, že mě svým posledním filmem nesmírně potěšil. Díky........ ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Stopercentne pohodová záležitosť, ktorá sa dostane pod kožu aj tomu najväčšiemu a najzarytejšiemu odporcovi amerických rom-comov. Gandolfini nám na sklonku svojej životnej púte nechal krásny klenot, plný obyčajných životných situácií muža v stredných rokoch, kde jednoduchosť je devízou, prirodzenosť znakom nápaditosti, s atmosférou reálnosti a neskreslenosti. Dávam dva palce hore za hercov a dialógy! 85%. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Příjemná pohodička, co neurazí, ani nenadchne. Atmosférou jsem si přišel nejblíž Gilmorovým děvčatům. Prostě si sednete na barovou stoličku, dáte kafe a u televize totálně rozjímáte. Co víc potřebovat, když dorazíte z práce totálně grogy, než právě takový film, který je ze života a místy příjemně pobaví. ()

Mitisko 

všetky recenzie používateľa

S tak obyčajnej úlohy vyťažiť takú kvalitu...To som nečakal. Tony (Gandolfini) hral viac než bravúrně, velmi ma mrzí že už nieje medzi nami bol to moj najlepší herec. Film ako celkom si zaslúži plnohodnotné 4 a pol * A keďže Tony už nebude mať možnosť na ďalšiu pecku tak dám krásnych 5. Nie zo súcitu, ale preto že som sa u toho citil dobre. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (22)

  • Prvou voľbou pre rolu Alberta bol Louis C.K., ale nebol zaujatý myšlienkou účinkovať vo filme. (Pat.Ko)
  • Snímek měl filmovou předpremiéru na filmovém festivalu v Torontu 2013. (Terva)

Reklama

Reklama