Reklama

Reklama

System Of A Down - B.Y.O.B.

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Hudobný / Krátkometrážny
USA, 2005, 4 min

Obsahy(1)

Hudobný videoklip arménsko-americkej hard rockovej kapely System of a Down. Pieseň B.Y.O.B. je súčasťou ich štvrtého štúdiového albumu "Mezmerize", ktorý vydali v roku 2005. (MM_Ramone)

Recenzie (13)

Crash master 

všetky recenzie používateľa

Klip ku "B.Y.O.B." je tým najlepším, s čím System of a Down kedy prišli. Klip krásne strieda tempo spolu so songom, a perfektne dokresluje atmosféru. Ak je song, ktorý by som si zásadne nepustil bez klipu, bol by to práve tento. Práve tento song im priniesol ešte väčšie úspechy, než mali doteraz. Natrvalo ich umiestnil medzi špičku, o ktorú majú ľudia stále záujem, aj napriek tomu, že od roku 2005 nebol vydaný žiadny nový materiál. ()

movieband 

všetky recenzie používateľa

Blast off, it's party time and we don’t live in a fascist nation. Blast off, it's party time and where the fuck are you? Where the fuck are you? Where the fuck are you? Why don't presidents fight the war? Why do they always send the poor? Why don't presidents fight the war? Why do they always send the poor? Why do they always send the poor? Why do they always send the poor? Why do they always send the poor? Kneeling roses disappearing into Moses' dry mouth.Breaking into Fort Knox stealing our intentions. Hangars sitting dripped in oil, crying freedom!! Handed to obsoletion, still you feed us lies from the tablecloth. http://www.youtube.com/watch?v=zUzd9KyIDrM Výborná hudba, hodně zajímavý text. SOAD nikdy nezklamou. ()

whack 

všetky recenzie používateľa

B.Y.O.B. - Bring Your Own Bombs. Zaujímalo by ma, koľko z tých konzumných metalových deciek pochopí odkaz takýchto songov a ak áno, ako s ním naložia. Kývať hlavou a kričať "We don’t live in a fascist nation", to je taká primitívna revolúcia zo supermarketu :) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Takže si to zopakujme: System of a Down (SOAD) bola arménsko-libanonská kapela, ktorá pôsobila na západnom pobreží USA, priamo v Los Angeles. Jej členmi boli: Spevák Serj Takkian, pôvodom z Bejrútu v Libanone. Na bicie nástroje hral ďalší rodák z Bejrútu, John Dolmayan. Basgitarista Shavo Odadjian sa narodil v Jerevane v Arménsku a gitarista Daron Vartan Malakian je syn arménskych prisťahovalcov. Vcelku pozoruhodné quarteto hudobných extrémistov, ktorí dokázali prostredníctvom nevďaku, pohŕdania, kritizovania a nenávisti voči krajine, čo im poskytla azyl, zarobiť milióny dolárov. Aj to je Amerika. Video klip "Chop Suey!“ patril medzi moje prvé kontakty s touto podivuhodnou skupinou a musím sa priznať, že sa mi to vtedy zdalo hodne originálne. Klip ku songu "B.Y.O.B." je posledným produktom od SOAD, ktorý som zaregistroval. Ďalej som sa o ich tvorbu už nezaujímal. Začalo to byť monotónne. Stále dokola to isté. *** ()

Zaujímavosti (1)

  • Zkratka B.Y.O.B. znamená „Bring your own bombs“, v překladu „Přineste si vlastní bomby.“ (Emo-haunter)

Reklama

Reklama