Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V netrpezlivo očakávanom pokračovaní filmu Mysli ako muž, inšpirovanom úspešným románom Steva Harveyho "Konaj ako dáma, mysli ako muž", sa znovu stretávame so všetkými pármi, ktoré sa tentoraz chystajú na svadbu v Las Vegas. Ich plány na romantický víkend sa však zvrtnú pod vplyvom najrôznejších nehôd a kompromitujúcich situácií, ktoré ohrozujú pokojný priebeh tejto veľkolepej udalosti. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (21)

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Aj napriek tomu,ze toto pokracovanie je o nieco slabsie ako jednotka,tak som sa bavil kralovsky,vtipna komedia na cele s Kevinom Hartom,ktory je neskutocne smiesny a uzasne mi na neho sedi cesky dabing,aj ked neviem,ze kto ho stale dabuje,no a opat vyborne herecke obsadenie,hudba i pribeh,mne sa to velmi pacilo...:-) ()

Ex_Machina 

všetky recenzie používateľa

Odfláknutá hra na komédiu s černošskými hercami, ktorých ste už niekde videli. Veľmi nedotiahnutá vec s množstvom rýchlych prestrihov, kde sa zasmejete naozaj len veľmi vzácne. Pri zhruba 14 rovnocenných postavách neviete na koho sa zamerať. A pritom taký potenciál. Dve hviezdy len za ten „glamour styl“. ()

Reklama

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Ztřeštěná romantická komedie po vzoru 'Pařeb' posílá v předvečer svatby pětici párů do Las Vegas, aby absolvovaly nezapomenutelné rozloučení se svobodou jednoho z nich. "Battle", zda si užijí víc pánové či dámy, samozřejmě vede ke smíru, vyjasnění si vztahových pochybností a ještě cukrkandlovějšímu zaláskování. Ale celkem jsem se (velice nenáročně) bavil, některé vtípky - dokonce i od Kevina Harta - rozesmály. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Už ten prvotný film spred 2 rokov Think Like a Man sa ničím nevymykal z priemeru tohto žánru, no tento sequel to už asi naozaj ťažko mohol zachrániť. A keď som zbadal, že je to celé zasadené do prostredia (pred)svadobnej atmosféry Las Vegas, mal som razom v pred očami celý očakávaný scenár. Prekvapenie sa nekonalo a všetko išlo v línii bar - kasíno - strip club - väzenie - svadba. Hoci mal príbeh aj niekoľko svetlých momentov, no celý scenár á la LV postrádal originalitu, takže tento sequel považujem fakt za zbytočný. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Klasická romantická americká komedie, kde jde jen o to, aby se něco stalo, co na první pohled převrátí všechno, o co postavy usilují, ale vlastně došlo jen k tomu, že se ujistí, že to, co dělají, je správné. Uvěřitelné to není, ale sem tam se třeba objeví něco, co vás zaujme. Vzhledem k tomu, že je to pokračování, tak jsem se k těm postavám nijak rád nevracel. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama