Reklama

Reklama

Bývalý člen elitných jednotiek Bryan Mills (Liam Neeson) sa proti svojej vôli ocitá znovu v akcii. Bryanov sen, užívať si pokojný život, sa nenávratne rozplýva. Jeho manželka Lenore je nájdená brutálne zavraždená. Z jej smrti je podozrivý práve Bryan. Podarí sa mu uniknúť zatknutiu a stáva sa lovnou zverou všetkých policajných jednotiek v USA. Po jeho stope sa neúnavne vydáva detektív Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svojou vytrvalosťou donúti Bryana opäť použiť jeho "zvláštny súbor zručností." V nemilosrdnom súboji musí Bryan dokázať svoju nevinu a vypátrať skutočného vraha. V ohrození sa ocitá to jediné, čo mu v živote zostalo - dcéra Kim. (TV Markíza)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (614)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Mě by zajímalo, co Megaton slibuje Bessonovi za to, že může točit filmy podle jeho scénáře a za jeho prachy. Já bych Megatonovi dal tak maximálně samurajský meč, aby přede mnou spáchal seppuku, naplátkoval si protestně žaludek a já se na to mohl s radostí koukat. Jestli je totiž někdo režisérskej fušér, tak je to Megaton. A vtipný je, že to není ani jeho jméno, ale přezdívka. Asi aby vyniklo to, jaký akční mega sračky on točí. Taken 3 tedy v žádném případě nezklamal. Je stejně debilní jako druhej díl. Akce je zbrklá, šílená. Kvůli střihu nevidíte vůbec nic. Zajímalo by mě, jak by si Megaton poradil třeba se Seagalem, kterej má dvorní režiséry taky na hovno, ale aspoň s ním jednu akční scénu za film sestříhají tak, aby nebylo vidět ani deko tuku. Tady se režíruje a stříhá tak, že není vidět vůbec nic. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Pokud si dobře vzpomínám, říkal jsem u pokladny "jednou 96 hodin," ne "jednou na řetízkáč." Ani disko koule nedělá tolik odrazů, kolik jich dokáže za vteřinu vymyslet Megaton. Já bych vám rád řekl, jaké to bylo, ale nemůžu, protože když už se kamera výjimečně na pět vteřin zastavila, musel jsem rozkapat oči a najít prášek na bolest hlavy. A to než jsem vyřídil, už jsme byli zas na kolotočích... Debile jeden! ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Asi mi to aj prišlo lepšie ako predošlá Odplata. Príbeh sa presunul trošku inde a aj strih v akcii sa zlepšil. Oproti prvému dielu je to síce fakt bieda a tragédia, ale Neesonovi drsňáci na staré kolená idú a aj keď to vyzerá, že áčkoví herci zablúdili v bečkových vodách, je to celkom fajn a pozerateľná akčná sranda. Len toho Megatrona na poste režiséra by už mohol nahradiť nejaký Optimus. 60% - 3* ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Mne sa to páčilo, som fandom Neesona, ktorý je v danom veku v prekvapujúcej forme. Jeho filmová dcéra už evidentne nepatrí do školy, no čo sa dá robiť. Podľa mňa to malo dynamiku, ako sa patrí, neviem čo viac od toho kto očakával. Jasné, jednotka je Top, ale nikto snáď nečakal až takú vysokú úroveň. Whitaker takisto veľmi vhodne obsadený. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Absolútne nič neprinášajúce, biedne, úplne priehľadné tretie pokračovanie, kde sa Liam Neeson ako Patrick Swayze v roli Ducha 2, kedykoľvek, kdekoľvek objaví a zároveň zmizne ako prd v gatiach, pričom ukazuje svetu, že aj v 70 rokoch môže dôchodca polámať nohy, ruky, krk, skupinke zabijakov z východu. Hlavnú úlohu hrá opäť tetovačka z "Brava", pričom prezradí viac ako by bolo treba. Unavený po 20 minútach - vypínam. Súdna sieň je oproti tomuto thriller na úrovni šachovej partie Kasparova. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (23)

  • The New York Times napísal: „Scenár logiky od Luca Bessona a Roberta Marka Kamena sa prepadáva pod banálnymi dramatickými scénami, ktoré chytajú hlavu. Len šarm Liama ​​Neesona nejako prežije bez ujmy, podáva možno najpôsobivejší kaskadérsky kúsok zo všetkých." (Arsenal83)
  • Liam Neeson (Bryan Mills) súhlasil s účinkovaním v tomto pokračovaní iba pod podmienkou, ak podľa scenára už nikto nikoho neunesie. (m.a.t.o.)
  • Natáčení začalo 29. března 2014. Natáčelo se ve městě Atlanta v USA, ve městech Mazarrón a Torre Pacheco ve Španělsku a v Paříži. (willy1)

Reklama

Reklama