Reklama

Reklama

Angelica

Trailer

Videá (2)

Trailer

Recenzie (3)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Skutočne netradičné spracovanie na krajinu z poza mláky. Omnoho viac, ako tento snímok, však obdivujem užívateľa, "1mArc0". Naozaj neviem, ako veľmi by som si musel "nevážiť" svoj vlastný, voľný čas, aby som pozeral zrovna TÚTO "Angelicu", TRI krát. Ešte keby to bola Michèle Mercier v najlepších rokoch - budiš - ale táto? :) Každopádne, neustále nadržaný manžel, nedá pokoj svojej polovičke, no tá má hneď niekoľko dôvodov, prečo neotáčať kombajn, kvôli jednému, "zlatému" klásku. A tak pomaly, ale isto, začína divák chápať, o čo tu vlastne ide. Prvá polhodinka pomalšia, no od určitého momentu, naberie snímok pomerne veľmi zaujímavý smer. Ako už napísal "ricci.s", nečakať klasické, hororové prvky. Tu ide o dobovú atmosféru v kombinácii s podivnosťou, ktorá tento film, ako jediná ťahá nahor. No bohužiaľ, za mňa je to veľmi málo, a i keď je "Angelica" zaujímavý počin, faktom ostáva, že je nesmierne zdĺhavým, a pomerne nevýrazným pokusom, pričom ani samotná originálna myšlienka, nie je dostatočná nato, aby zaujal. ()

1mArc0 

všetky recenzie používateľa

Nezvyčajné a neobvyklé, na dnešnú kinematografiu a v USA, ani nehovoriac. Spočiatku trošku skeptický po prvom pozretí a potom po druhom až treťom pozretí to vzniklo, že je vcelku zaujímavý film a v rámci žánru, podarený kúsok . Dobrá kamera, zaujímavá réžia a k tomu výborná napätá hudba. Skúste to a pozor, toto nie je na jeden kúsok. /80 %/ ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Začína to ako historický, romantický film o veľkej láske. Akurát po pôrode sa všetko zmení. Žena už nesmie otehotnieť, tak svojho nadržaného manžela odmieta, a o niekoľko rokov neskôr musí zohnať špiritistku, pretože na jej malú dcéru sa prilepila akási paranormálna entita. Čo sa týka technickej stránky, je to nesmierne pútavý snímok, prekrásna kamera, hudba aj kostýmy, sympatická hlavná hrdinka. Čo sa týka hororovej stránky, tam je to už o inom. Nečakať ľakačky, nečakať duchov, nečakať krv. Ale tá lietajúca abstraktná bytosť je spracovaná pekne. Celkovo u mňa prevládajú pozitívne dojmy, aj keď s odporúčaniami si nie som istý, predsa len, forma víťazí nad obsahom, tvorcovia nám všetko vysvetľujú len pomocou symbolov, strašidelné to veľmi nie je a aj keď tento film nie je až také zložité pochopiť, patrí k tým ťažšie stráviteľným. Nad nálepkou "horor" by sa dalo polemizovať. Netreba čakať niečo, čím to nie je a ani nechce byť. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama