Reklama

Reklama

Mocný výbuch otriasol parkoviskom v Yoeksamu a privolal tak pozornosť miestnych policajných jednotiek, aby na opačnom konci okresu prebehla jedna z najväčších bankových lúpeží, aká tu nebola za posledných desať rokov. Sedemčlenný gang profesionálov nezanechávajúci stopy je vždy o krok napred pred políciou. Čím je úloha náročnejšia, tým viac ich to baví. Avšak týmto bezočivcom je na stope vysoko špecializovaná policajná jednotka pozorovateľov. Vodca gangu je prinútený zobrať ešte jednu poslednú úlohu... (sochoking)

(viac)

Recenzie (73)

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Nejspíš remake (nebo vykrádačka?) staršího sledovacího filmu Pod dohledem. Scény jako přes kopírák, jen v novějším kabátku a s jinými herci, tudíž pro mě tento film ztrácí kouzlo originality, překvapení a nečekaných zvratů v ději. Bližší komentář snad ani nebudu psát, bych mohl v podstatě vložit přes CTRL+C --> CTRL+V komentář z toho původního. ()

AffectedFace 

všetky recenzie používateľa

Zajímavá špionážní akce, která mi bohužel sedla na slušnej průměr. Koncept snímku je chaoticky natočenej a furt se něco děje. Největší dírou snímku budou určitě hlavní postavy, které vůbec nejsou vykreslené, neboli jsou tam protože tam musí bejt, nemají žádnou backstory, ani charakter (až na hlavního záporáka, kterej nekompromisně zabije všechno, co mu přijde pod nuž). A tím se dostáváme na tu nejlepší scénu ve filmu, kterou je určitě scéna v underground uličce, kde si náš hlavní záporák v klídku vykosí 20 lidí nožem. Zakončení se dalo předvídat už od začátku filmu, takže žádný zvraty nečekejte. ()

Reklama

Trustme 

všetky recenzie používateľa

Bravůrní techno-thriller, který v duchu všech slídilů, nepřátel státu a stakeoutů kombinuje pokročilou sledovací techniku (vyspělé Asie) s lidským faktorem pěšáka, jehož úkolem je sledovat, být nenápadný a být připraven na konfrontaci s pachatelem. Jižní Korea s oblibou přebírá a vybrušuje k dokonalosti hongkongské akční hity a podává je možná více pro "bělochy". Cold Eyes mě doslova nadchly svým zpracováním - číší z nich až takový evropský styl, nebýt toho, že ony oči jsou šikmé. Obrazový pohyb, který je zde geniálně využit pro napětí, dějovou kumulaci a kamery umocňující až zadýchání diváka při sledování (děje) sledovaného (zločince). Za režii, uvěřitelné postavy, spád a jistou slabost pro tento žánr vysolím čistou pětici hvězd. P.S.: Že je v jihokorejském filmu vidět největší koncentrace mobilních telefonů v historii filmů mě nepřekvapilo, ale podivné je, že domácím značkám asi moc nevěří... ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Vtipne je, ze som behom sledovania vôbec netusil, ze to je remake filmu, ktory som uz videl, ale uplne som na neho zabudol. :) Takze po pozreti remaku som si znova pustil original. Original je civilnejsi ale o to viac mi v nom nesedeli niektore nerealne sceny ako ked postava Simona Yama prezije utok hlavneho zaporaka. V Korejskej verzii sa diali take sialene a zbesile veci, ze mi to nevadilo a akceptoval som to bez problemov. V HK verzii mi viac sadla postava hlavneho detektiva a v Korejskej verzii zase zaporaka. Woo-sung Jung je tu obsadeny netradicne a ulohu chladnokrvneho zlocinca zvladol perfektne. Korejska verzia mi do urcitej miery pripominala legendarny film Heat. Tym ze tu boli na jednej strane dokonale organizovani zlodeji a na druhej strane spickovi policajti, ktori po nich idu. V tomto smere na mna HK verzia tak nepôsobila, pretoze postavy zlodejov tam nemali tolko priestoru a ovela viac sa sustredili na policajtov. Preto sa mi viac pacila Korejska verzia. Takisto vdaka kvalitnym akcnym scenam. Takze vo vysledku tu mame dva filmy s identickym nametom ale odlisnou atmosferou a obidva stoja za to. Korejska verzia 8/10. HK verzia 7/10. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Kórejci a hlavne režiséri filmu asi našli malú inšpiráciu vo filme Heat s DeNirom a Pacinom. Veľmi podobná hra na mačku a myš. Väčší priestor dostávajú policajti, zvlášť špeciálna pozorovacia jednotka, v ktorej sú veľmi dôležité pozorovacie schopnosti a rozhoduje zdanlivá maličkosť. Hlavný záporák celkom slušný, čo je v podobných filmoch dosť dôležitá vec. Cold eyes ako thriller funguje spoľahlivo, možno to tempo strihu by som občas spomalil, ale inak spokojnosť. 80%. ()

Galéria (63)

Reklama

Reklama