Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí sa v deň sv. Patrika stáva terčom nevyberaných útokov. Tí čo masaker "neznámych" prežili bez väčšej ujmy na zdraví, sa spoločne ukryjú v opustenej vile mimo mestskú civilizáciu. Ich domnienky, že sa konečne dostali do bezpečia, však budú čoskoro vyvrátené... (*CARNIFEX*)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (43)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Partia mladých má na Deň sv. Patrika problém prežiť nočný teror, ktorého sa náhodou stanú súčasťou. Krvavý slasher s old-school nádychom, natočený v novodobom, kryštalicky krásnom 4K Ultra HD vizuále, s praktickými FX´s bez akýchkoľvek CGI trikov a doplnený o nemenej kvalitnú hudobnú zložku. Má to správne temný nádych, počiatočné mystery napätie, výborné prostredie a nekonvenčné úlety čiernohumorným smerom. Osobne ma tiež teší, že ako jeden z vraždiacich, zaujímavo namaskovaných „creepers“ sa tu predvedie aj môj obľúbený horror-killer Kane Hodder a podobne potešiteľné je obsadenie sporo odetých sexi girls do rolí potenciálnych obetí. O "Muck" som sa trochu obával, keďže napriek lákavým infoškám a trailerom mu to trvalo až podozrivo dlho, no nakoniec sa za pomoci Kickstarteru prebojoval k úspešnému vydaniu. To sa zrejme vyplatilo, keďže aktuálne sú v príprave už aj prequel (odohrávajúci sa deň predtým) + sequel (deň po tom) a aj preto vyznieva táto stredná časť trilógie obsahovo neobjasnene. Trochu mi vadila nekonzistentná dejová skladba a preskakovanie v čase i scénach, kedy si asi režisér myslel že má na viac, no zbytočne to rozhádzal. Ale napriek nedostatkom je to podľa mňa vydarený, s chuťou natočený nezávislácky horor. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Jak by řekla Krnáčová, za tímhle projektem musí stát asi nějaký debil. Odpady se snažím programově nedávat, ale tady bylo solidně našlápnuto. Laciná, nesmyslná vyvražďovačka (a slovem laciná nemusím nutně myslet peníze), kde se úplně zbytečně skáče tam a zpátky a postavy nemají na práci nic jiného, než ukázat kozy a prdelku (v ženském případě) či vypracovanou hruď (v mužském případě). Humor má sem tam náběhy do sympatické sebeuvědomělosti, ale celkově převládá toxičnost. Já moc nevím, co o tom dál psát. Nebavilo, bolelo. Jestli chce autor tomuhle věnovat další dva filmy, tak celkem obdivuju jeho úsilí a vytrvalost, ale imho to za to fakt nestojí. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Partia mladých ľudí sa v deň Sv. Patrika stáva terčom nevyberaných útokov. Tí čo masaker "neznámych", bez väčšej ujmy na zdravý prežili, sa spoločne ukryjú v opustenej vile mimo mestskú civilizáciu. Ich domnienky, že sa konečne dostali do bezpečia už čoskoro pominú! Je vôbec možné aby nám horor v samom úvode nedokázal ponúknuť nič, čo by fanúšika tohto žánru navnadilo, alebo aspoň z časti zaujalo? JE! Prvá hororová scénka (ak sa to vôbec dá tak povedať) spatrí svetlo sveta po 30 minútach, čo pôsobí dosť zvláštne, takže pokiaľ niekto "Muck" vypol a najebal mu bez mihnutia oka "odpad", niet sa mu čo čudovať. Jediné čoho sa divák dočká sú sexi krivky sporo-odetých cundier, ktoré vďačne predvádzajú svoje vňady či prdelky, takže sledovaním tohto snímku možno dosiahnuť akurát tak preblafnutie "Karla". Primitívne dialógy či správanie postáv v novodobých hororoch snáď už v dnešnej dobe ani nemôže prekvapiť. Dnes už točí horory každý čurák čo skončí "umeleckú". A tak ma napadá, či by som s tou mojou Kórejskou nadhodnotenou píčovinou, ktorá neustále mrzne, ktorú každoročne tí hlúpejší, vrátane mňa, smelo preplácame, predsa len nepokúsil natočiť niečo, čo sa odpadu podobá. Tento snímok sa jedinému slovu medzi hviezdami vyhol len vďaka kvalitnej kamere a čiernovláske, ktorá v 35 minúte jasne ukázala, že by mohla byť matkou mojich detí - 25%. ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Ale ano ... ona je to na jednu stranu strašná kravina, ale výborná kravina! :)) Ten film se nebere vůbec vážně, je to takovej moderní "trash", kterej si ze sebe utahuje. To naprosto zásadní, čemu se film věnuje, je 1) svlíkání všech protagonistů před kamerou z nesmyslných důvodů, když už se nesvlíknou dobrovolně, tak z nich strhaj šaty útočný hovada (který jsou taky nahý!! :-DD ) ... takže už to jasně napovídá, vo co gou. 2) Debilní a naprosto nesmyslný rozhovory, který vůbec neřeší těžkou situaci hlavních hrdinů, evidentně reakce na starý grindhousy a "trash movies" 3) pak až teprve vraždění a mučení, stříkání krve na nahý těla, kozy apod. No covíc si sakra přát?? :))) Navíc to má dokonalej titulkovej úvod a závěr. Tvůrci rozhodně uměli. Bohužel "neumí" a hlavně NEZNAJÍ místní kritici a nedokázali se filmu přizpůsobit a brát jakej je. Kdyby se pod tímto podepsal Tarantino, tak z toho všichni pokrytecky serou a jsou zde samý pětky. ... ;))) THINK PEOPLE proboha!! :))) Já se bavil prostě. Sledovat v noci, je tam všechno ve tmě ... ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Kdo zase tohle vymejšlel? Jediné pozitivum vidím u albínů, kteří alespoň udrželi laťku nad odpadem. Myslím si, že jediným důvodem pro vytvoření tohodle "díla" byl ten, aby tu před kamerou mohl režisér a scénárista v jedné osobě svléknout ženský a natočit je z několika různých úhlů, jak se sprchují, obdivují se v zrcadlech a předvádějí před ostatními. Hrůza... ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama