Reklama

Reklama

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (16)

pilarius 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý film, kde je postapo jen pozadím pro to, aby se sešla banda vcelku plochých, avšak docela zajímavých a hlavně výborně zahraných postav. Nečekejte žádné zvláštní napětí ani žádnou zvláštní akci, tady se řeší jen vztahy a postoje vůči světu plus nějaká ta základní morálka. Nenudil jsem se a film na mě zapůsobil takovým příjemným optimismem, prvních pár minut ale ukazovalo na něco ještě mnohem zajímavějšího. Škoda. ()

whack 

všetky recenzie používateľa

Priemer, ktorý sa na autorov predošlý film Bold Native nechytá. Vo filme nie je veľa postáv, sympatický mi bol zo začiatku A.L.F. sabotér Benji (Mark Webber) a pseudo-rebelka Ariel (Remy Nozik), ale o nejaký aktivizmus tu vôbec nejde. Vzťahy postáv boli krehké, že im nebolo ľahké uveriť. Nejde o apokalyptický film, ani o film s nejakou agitkou. „Apokalypsa“ je len kulisou a je nepodstatná; skutočná apokalypsa prebieha v medziľudských vzťahoch, a o tom je celá pointa filmu. ()

Reklama

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Slušná komorná konverzačka starých priateľov na odľahlom mieste v jednej chate. Nečakajte žiadne zábery na "Apokalypsu" hovorí sa o nej len v médiach, film je založený len na pocitoch a problémoch jednotlivcov v danej situácii a živote niektorých v minulosti. Čakal som väčšiu nudu, ale celkom ma to bavilo. Môže za to i docela kvalitné herecké obsadenie. Prakticky ani jedna postava mi nebola nesympatická, či už pozitívna, alebo negatívna. A hudba je celkom trefná, dobre použitá. Ok ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Mám rád filmy, které se vztahují k tomu, že končí život tak, jak doposud existoval. Mám je rád hlavně tehdy, kdy vlastně o apokalypsu nejde, jde o to, jak se zachovají lidé, jak budou jednat, jak se mění jejich hodnoty. V tomhle směru mi "Goodbye World" prostě sedl, i když konec prostě není šálek mého čaje. Komická rovina byla přesně dávkována. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ach jaj, ďalší film s motívom "apokalypsy" a o tom ako sa skupina zachránených pokúša nájsť riešenie. Neviem aký má tento film vlastne zmysel, ale prvú hodinu sa prakticky nič zásadné nedialo. Akurát tak partia starých známych sa stretnú v nejakom domčeku mimo civilizácie a diskutujú. A čo? No nič... Potom sa to síce čiastočne rozbehlo, ale aj tak to bolo úplne fádne, ničím výnimočné. No a popravde, všetky tie postavy mi pomaly ale isto postupne už išli na nervy. Najsympatickejšia "postava" z celého príbehu bol napokon ten veľký plyšový medveď... ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama