Reklama

Reklama

Slnko, seno, slanina

(relácia)
  • Česko Slunce, seno, slanina
Reality-TV
Slovensko, 2013, 32x60 min

Obsahy(1)

Máte už plné zuby svojej nadváhy a chcete svoje nadbytočné kilogramy vymeniť za eurá? Skúste to na farme Anky a Jana Bučkovcov. Anka a Jano Bučkovci ubytovali na farme v Sihle desať "kyprotvarých" obyvateľov, ktorí prišli s jediným cieľom - schudnúť. Kto z nich s pomocou uja Jana a jeho zázračnej diéty naozaj schudne a kto, naopak, podľahne Ankiným kuchárskym špecialitám? Ten, kto stratí počas "odtučňovacieho pobytu" najviac kilogramov, získa 10 000 eur. Cesta k výhre však bude rovnako ťažká ako váha 10-tich bojovníkov so slaninou dovedna... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (49)

Karamanlis odpad!

všetky recenzie používateľa

TV JOJ ma vždy dokáže prekvapiť tým, ako dokáže úroveň televíznej zábavy, beztak sa už dávno nachádzajúcej v pomyselnom suteréne s prehľadom stále posúvať nižšie. V upútavkách, bežiacich niekoľko týždňov pred spustením relácie JOJka avizovala, že Ján Bučko, ktorý za krátku dobu zázračne schudol niečo cez 30 kg divákom odtají recept svojho úspechu, no realita je taká, že starý Bučko, beznádejne sa nachádzajúci pod papučou svojej dominantnej manželky sa sotva dostane k slovu a keď sa aj konečne čosi súvislé pokúsi vysloviť, uvrešťaná Anna mu okamžite skočí do reči a so silenými úsmevom, vypúlenými očami a rádobyhumorom na úrovni III. ročník ZŠ na seba za každú cenu strháva pozornosť kamier. Divákovi je z toho na blink, Bučkovie rodinný klan si ale môže spokojne mädliť ruky, okrem mastného honoráru od JOJky totiž na svoj zanedbaný statok získali aj bezplatnú pracovnú silu v podobe lopotiacej sa partie upotených pupkáčov. ()

helrohir odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď som videl reality show ako "Farmár hľadá ženu", "Mama, ožeň ma!" či iné, prevažne JOJ-kárske produkty, myslel som si, že hlbšie sa už klesnúť nedá, ale hľa, naša najdementnejšia TV to opät dokázala s veľkou bravúrou, pretože okrem primitívnej Bučkovskej rodiny sa sem vtesnalo aj zopás lenivých bachratých ľudí, ktorí by sa tu mali pokúsiť schudnúť a mi, hlúpi diváci, sa na tom máme akože baviť. No to ma poteš! ()

Reklama

DonQ odpad!

všetky recenzie používateľa

Ke vtipným reality show bývám shovívavý, neb mne baví tragikomičnost účastníků (jo, jo jsem škodolibej). K této prasosoutěži však důvod ke shovívavosti nemám. Účastníci nudní, případně hloupí, chlípní anebo alkoholici. Z opatrnosti nad zbytečnou ztrátou času jsem si pustil pouze první dva a poslední dva díly a myslím, že to naprosto stačilo. Není třeba vidět kydat hnůj na třicet způsobů a vyjma pár eskapád Edy jsem myslím nepřišel o nic zvláštního. Celkově úplná zbytečnost, jenž zjevně měla jen vyplnit letní okurkovou sezónu pro diváky důchodového věku a jde odnikud nikam. Je zajímavé, že slovenské televize dost drsně tlačí na pilu a do těchto pořadů kumulují opravdu extrémní exoty a sociály nejhrubšího zrna. Jsem rád, že my máme jen své Bušáky, Čočky či Kataríny, což plně vystačí (a pobaví lépe!), byť jde jen o slabý odvar oproti slovenským show. ()

standsiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Je jedno či Bučkovci, alebo tučkovci. Stále ide o hlúpy, bezduchý humor, ktorý skôr naštve ako poteší a kto pri ňom obsedí, tak je to asi naozaj len človek, čo celý deň sedí v kancelárii a na večer sa mu žiada dávka primitivizmu a tá je v skutku gigantická.( nehodnotiac len túto reláciu, ale aj predchádzajúce pokusy ) . Neviem si predstaviť človeka čo sa na tom smeje. ()

SeanLSD odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak už je to konečne tu ! Bolo iba otázkou času, kedy táto veleúspešná kombinácia reality-show, odpornosti, zdravého životného štýlu, nápaditej primitivity, krízy médií, nedôstojnosti a rýdzeho posmechu dorazí aj k nám, a naša vedúca televízna stanica Hnoj sa jej zhostí s vervou a sebe vlastnou debilitou prekonávajúc v domácom prostredí sama svoje viacnásobné nedosažné a v rade dosiahnuté rekordy. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama