Reklama

Reklama

Kamaráti Ryan (Jake Johnson) a Justin (Damon Wayans Jr.) prišli z rodného Ohia do Los Angeles s nádejou, že sa tu presadia a zbohatnú. Ľahkomyseľný a momentálne nezamestnaný Ryan ako herec, ustrašený Justin ako autor počítačových hier. Obom je už cez tridsať a ani jednému sa nedarí. Arogantného šéfa Justinova hra o policajtoch nezaujme, zato Ryana nadchnú vypožičané uniformy, ktoré má Justin doma a prehovorí kamaráta, aby v nich vyrazili na párty. Vzápätí obaja zistia, že vzbudzujú rešpekt a priťahujú druhé pohlavie. Keď Ryan neskôr prikúpi policajné auto, začnú sa vydávať za strážcov zákona. Zábava sa končí, keď sa zapletú do kšeftov mafiána Mossiho. Ryan chce zločinca dostať za mreže, Justin sa bojí, ale ako vždy sa dá prehovoriť. Keď vypátrajú, že Moss je v spojení so skorumpovaným detektívom Brolinom, začne im ísť o život... (TV JOJ)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (294)

MATADOR 

všetky recenzie používateľa

Děsně příjemná dvojka, která mi vrátila vzpomínky na dětství, kdy jsem sledoval Lethal Weapon. Uteklo 20 let a nikomu se ke zdárné sérii nepodařilo ani zdaleka přiblížit. Přesto jsem mile rád přijal a poměrně se i těšil na tuhle komedii. Nečekal jsem žádnou bombu, nápad dobrý, pak se to trošku zvrtne a je z toho zase něco jiného, což se mi úplně nelíbilo. I tak se ale tvůrcům ve finále podařilo udržet nohy na zemi a nestala se z toho sračka, jakou to být jednoduše mohlo. Udrželi se a já se bavil. Navíc dospělé finále u takového filmu ... zázrak! Navíc Nina Dobrev <3 ()

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Tak na něco takového už jsem čekal snad rok či dva. A že už bylo na čase! Dlouhou předlouhou dobu jsem neviděl komedii, u které bych se tak bavil. Kvanta vtipných scének, hlášek, událostí. Obsazení hlavní dvojice perfektně vybráno a perfektně zahráno. Vše doplněno o povedený soundtrack. Tak tohle si brzy zhlédnu znovu. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Niekoľko LMAO počas filmu. Všetko je to strašne pohodovo natočené. Johnson a Wayans, teda dvojka z New Girl sú parádny sympoši. Za film sa im podarí niekoľko podarených vtípkov a o tom to celé je. Nič hviezdne na poli buddy komédie ale má to taký pohodový nádych, ktorý každý náležité ocení s pivkom v ruke. Nina Dobrev bohužiaľ neukazuje to čo by mohla, čo je škoda, lebo by som sa na niektoré jej partie veľmi rád pozrel a D´Arcy parádny záporák. Poteší aj malý štek Lajoieho. Priemer, ale taký, ktorý rozhodne neurazí. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $17miliónovTržby USA $82,390,774Tržby Celosvetovo $137,614,054Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,757,143 //počet predaných kusov 96,221Tržby za predaj DVD v USA $9,343,945 //počet predaných kusov 622,857║ dalo sa, sadlo to, je tam celkom zábavná ústredná dvojica aj keď Damon Wayans Jr. je v niektorých pasážach zbytočne moc otravný /60%/ ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Tupá "akčná" komédia o dvoch nepodarených filmových tvorcoch (ruku na srdce, lúzroch) ktorým sa zapáči kostým policajtov, keďže v nich každí polišov vidí.Námet na Odpad! Avšak tam bolo toľko neuveriteľných vtipných scénok, že som sa nestíhal čudovať. So scenárom sa na moje prekvapenie tvorcovia celkom pohrali takže to bolo nakoniec pozerateľné. ()

Galéria (92)

Zaujímavosti (7)

  • Fim se natáčel v Atlantě v Georgii. (rafix)

Reklama

Reklama