Reklama

Reklama

Kamaráti Ryan (Jake Johnson) a Justin (Damon Wayans Jr.) prišli z rodného Ohia do Los Angeles s nádejou, že sa tu presadia a zbohatnú. Ľahkomyseľný a momentálne nezamestnaný Ryan ako herec, ustrašený Justin ako autor počítačových hier. Obom je už cez tridsať a ani jednému sa nedarí. Arogantného šéfa Justinova hra o policajtoch nezaujme, zato Ryana nadchnú vypožičané uniformy, ktoré má Justin doma a prehovorí kamaráta, aby v nich vyrazili na párty. Vzápätí obaja zistia, že vzbudzujú rešpekt a priťahujú druhé pohlavie. Keď Ryan neskôr prikúpi policajné auto, začnú sa vydávať za strážcov zákona. Zábava sa končí, keď sa zapletú do kšeftov mafiána Mossiho. Ryan chce zločinca dostať za mreže, Justin sa bojí, ale ako vždy sa dá prehovoriť. Keď vypátrajú, že Moss je v spojení so skorumpovaným detektívom Brolinom, začne im ísť o život... (TV JOJ)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (293)

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Tak na něco takového už jsem čekal snad rok či dva. A že už bylo na čase! Dlouhou předlouhou dobu jsem neviděl komedii, u které bych se tak bavil. Kvanta vtipných scének, hlášek, událostí. Obsazení hlavní dvojice perfektně vybráno a perfektně zahráno. Vše doplněno o povedený soundtrack. Tak tohle si brzy zhlédnu znovu. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

První polovina byla super a už jsem si říkal, že 22 Jump Street má v nahláškovanosti konkurenci. Bohužel v druhé polovině film dost výrazně ztrácel dech, ale slábnoucí humor vystřídala překvapivě dost povedená a svižná akce, takže jsem se ani tehdy nenudil. Herci se viditelně bavili a já v tomto případě taky. ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Nápad je zajímavej, i když jsem tedy docela čuměl, jak může být takhle naivní scénář, aby to těm dvěma stále procházelo. Jako komedie to není zrovna moc k popukání. Nějaký vtípek navíc by určitě neškodil. Potenciál k nim určitě byl. Nedá se říct že by ústřední duo bylo zrovna sympatické. Veliké pozitivum sebou přináší "Jumpstreetský" Rob Riggle, stejně jako záporácké duo D'Arcy/Garcia. 50% ()

Crawler-D 

všetky recenzie používateľa

V komedii se dokážou skvěle vyblbnout ve variaci na situaci, kdybych mohl předstírat, že jsem polda, co by se stalo? Naneštěstí do tématu vnáší dramatickou a pěkně závažnou akční rovinu, která dobrou zábavu jaksi kazí, přesto si to alespoň trochu dovede film omluvit vnitřním uspořádáním o hledání sebe sama skrze práci na vývoji počítačové hry. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Niekoľko LMAO počas filmu. Všetko je to strašne pohodovo natočené. Johnson a Wayans, teda dvojka z New Girl sú parádny sympoši. Za film sa im podarí niekoľko podarených vtípkov a o tom to celé je. Nič hviezdne na poli buddy komédie ale má to taký pohodový nádych, ktorý každý náležité ocení s pivkom v ruke. Nina Dobrev bohužiaľ neukazuje to čo by mohla, čo je škoda, lebo by som sa na niektoré jej partie veľmi rád pozrel a D´Arcy parádny záporák. Poteší aj malý štek Lajoieho. Priemer, ale taký, ktorý rozhodne neurazí. ()

Galéria (92)

Zaujímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy parťáci vstupují do bytu na sledovačku, má Ryan (Jake Johnson) na sobě košili jako detektiv. V další scéně je oblečen v policejní uniformě. (vita.moravek)

Reklama

Reklama