Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objavte tajomstvo štyroch najlepších a najvtipnejších supertajných agentov sveta - Kapitána, Kowalského, Rica a Pešiaka. Sú to nielen veselé a podarené vtáčky, ale aj najvýkonnejšia úderná jednotka tajných agentov, pripravená kedykoľvek a kdekoľvek zasiahnuť aj pri tom najmenšom náznaku ohrozenia sveta. Kapitán je odvážnym vodcom, ktorý nikdy neopustí kamaráta. Kowalski predstavuje mozog tímu s fotografickou pamäťou a dokonalými vedomosťami o všetkom možnom. Rico je neriadená strela, bomba so zapáleným knôtom. A Pešiak? Ten je tak trochu podceňovaným najmladším členom kvarteta, ale práve on verí, že spolu dokážu aj nemožné. A kto je ich hlavným protivníkom? Svet ohrozuje šialený vedec a výstredný génius, doktor Octavianus Soľanka. Najväčší zlosyn skrýva strašné tajomstvá minulosti a veľmi nenávidí tučniaky. A navyše je to chobotnica, vrcholne slizký a podlý zloduch s celou armádou pomocníkov. Súboj statočných tučniakov s Octavianusom je neľútostný, krutý a bez pravidiel, vďaka čomu si ho všetci poriadne užívajú. A aby toho nebolo málo, naša špičková jednotka sa stretne s ďalšou elitnou zvieracou jednotkou na ochranu zvierat, tajnou organizáciou Severák, ktorá pomáha všetkým bezmocným tvorom v núdzi. A tak naše tučniaky čelia nielen zločinnému Octavianusovi, ale aj konkurenčnej zásahovej jednotke zvieracích záchranárov, ktorá má rovnaký cieľ. Podarí sa našim tučniakom uspieť v silnej konkurencii a zastaviť šialeného vedca Soľanku vlastnými silami? (TV JOJ)

(viac)

Videá (30)

Trailer 1

Recenzie (369)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $132miliónovTržby USA $83,350,911Tržby Celosvetovo $373,015,621Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,609,509 //počet predaných kusov 487,657Tržby za predaj DVD v USA $9,186,579 //počet predaných kusov 587,581║ trošku už taká premodernizovaná akčná Bondovka ako u animáku Autá 2 ale dobre, tučniaci sú využitý v slušnej tendencii, sype im to dobre, v rámci zábavnosti je sa na čom baviť aj keď to nedosiahne ani na jeden diel Madagaskaru, chobotnice a tím strážčov či čo to boli, boli trošku na silu vsadení do príbehu až tak sa tam nelahodili, tam sa mali tvorcovia trošku viac vyhrať aby bola lepšia kompaktnosť, miestami to pripomínalo tými prístrojami animák Ja, zloduch ale podobnosť a kopírovaním úspešných hitov sa asi len tak nevyhneme /videl v kine: 80%/ ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Nejvtipnější postavičky z Madagaskaru dostaly konečně regulérní celovečerní film a tvůrci toho náležitě využili, aby nám, divákům, naservírovali slušnou podívanou, která je nabitá jak vtipem tak řádnou akcí. V hlavě mi nejvíce utkvěla honičková scéna z Benátek, která byla naprosto perfektní, ultimátně akční a humorná, rovněž nesmím opomenout dokonalou scénu s bavorským tanečkem v "Lederhosen", která mě jako germanistu pobavila o to více. Druhý záchranný tým, ve kterém byla polární zvířátka, moc neohromil, ale ani neurazil (viz věčně frustrovaný lední medvěd). Zkrátka podařený animák se strážci dobra ve "fraku", kteří čelí silnému nepříteli pomocí úsměvu na tváří a řádného placáku ("křídláku") přes záda. ()

Reklama

epicek 

všetky recenzie používateľa

Letos jsem moc animáků neviděl, ale myslím si , že jsem právě viděl ten nejlepší. Naprosto skvělý nápad, nechat tučňákům celý film. Líbílo se mi množství gagů, cameo role hrdinů z filmu Madagaskar, a hlavně skvělé hlášky naší party. Zápletky jsem se docela bál, ale naprosto mě překvapila a bavila, ačkoliv bylo jasné, že animák musí skončit pro uspokojení všech:) Těším se až na to mrknu podruhé, naprosto mě to uchvátilo! ( Doporučuju počkat pár minut, před opuštěním sálu) ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

A zase jedno milé překvapení. Nemyslel jsem si, že by mě to mohlo nějak dostat, ale po třetím "Madagaskaru", který byl prostě zábavný, nastupuje akce, která je v podstatě nezastavitelná. Tady se pořád něco děje. Skoro až neuvěřitelné, kolika nápady a vtipy to překypuje. Smál jsem se velmi často, což jsem nečekal. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Trochu som sa obával, že mi predsa len bude chýbať tradičná magadaskarská štvorka (Alex, Marty, Melman a Gloria) a bez nich to proste nebude ono. Ale spoľahlivo ich v hlavných úlohách nahradila štvorica akčných tučniakov a síce to nebolo až tak perfektné ako klasický Madagascar, stále to bol oproti iným zvieracím rozprávkam skvelý nadpriemer plný dôvtipu, výborných hlášok a narážok na tie hlúposti, ktoré sa objavujú v klasických akčných filmoch. Zápletka o ohrdnutej chobotnici a chystanej pomste na tučniakoch celého sveta bola taktiež veľmi obstojná, takže z mojej strany napriek prvotným obavám vcelku spokojnosť. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (7)

  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)
  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)

Reklama

Reklama