Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objavte tajomstvo štyroch najlepších a najvtipnejších supertajných agentov sveta - Kapitána, Kowalského, Rica a Pešiaka. Sú to nielen veselé a podarené vtáčky, ale aj najvýkonnejšia úderná jednotka tajných agentov, pripravená kedykoľvek a kdekoľvek zasiahnuť aj pri tom najmenšom náznaku ohrozenia sveta. Kapitán je odvážnym vodcom, ktorý nikdy neopustí kamaráta. Kowalski predstavuje mozog tímu s fotografickou pamäťou a dokonalými vedomosťami o všetkom možnom. Rico je neriadená strela, bomba so zapáleným knôtom. A Pešiak? Ten je tak trochu podceňovaným najmladším členom kvarteta, ale práve on verí, že spolu dokážu aj nemožné. A kto je ich hlavným protivníkom? Svet ohrozuje šialený vedec a výstredný génius, doktor Octavianus Soľanka. Najväčší zlosyn skrýva strašné tajomstvá minulosti a veľmi nenávidí tučniaky. A navyše je to chobotnica, vrcholne slizký a podlý zloduch s celou armádou pomocníkov. Súboj statočných tučniakov s Octavianusom je neľútostný, krutý a bez pravidiel, vďaka čomu si ho všetci poriadne užívajú. A aby toho nebolo málo, naša špičková jednotka sa stretne s ďalšou elitnou zvieracou jednotkou na ochranu zvierat, tajnou organizáciou Severák, ktorá pomáha všetkým bezmocným tvorom v núdzi. A tak naše tučniaky čelia nielen zločinnému Octavianusovi, ale aj konkurenčnej zásahovej jednotke zvieracích záchranárov, ktorá má rovnaký cieľ. Podarí sa našim tučniakom uspieť v silnej konkurencii a zastaviť šialeného vedca Soľanku vlastnými silami? (TV JOJ)

(viac)

Videá (30)

Trailer 3

Recenzie (369)

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Byla jsem nadšená, že se film bude točit. Tučňáci se mi na trilogii Madagaskaru líbili prostě nejvíc. Jenže v tomhle musím souhlasit s viperbladem. Co v Madagaskaru funguje a zabaví na 15 minut, tak v 90 minutách je to spíše průměr. I když se tučňáci snaží a tvůrci sem přidali další nové postavy v podobě Severáků, tak to moc neudrželo mojí pozornost. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 2005 bol v USA natočený animovaný snímok "Madagaskar". Bol to rodinný kinohit, ktorý zarobil milióny dolárov, takže sa v priebehu nasledujúcich rokov dočkal ďalších pokračovaní. A nie len to. Dokonca aj patrička akčných tučniakov, ktorí sa tam objavili vo vedľajšej úlohe, dostala šancu zažiariť vo vlastnom celovečernom filme. V roku 2014 bol vyprodukovaný titul "Tučniaky z Madagaskaru". Tento vypočítavý, komerčný ťah sa vydaril. Pri animáku s týmito štyrmi svojráznymi, militantnými pingvinmi som sa celkom dobre pobavil. *** ()

Reklama

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Až vylezou Tučňáci v češtině jejich hodnocení hodně klesne, protože jde čistě o průměrnou zábavu která ani zdaleka nedosahuje kvalit třetího Madagaskaru (který pro mě byl ten nejlepší).Tučňáci byli vždycky na Madagaskaru skvělou vsufkou a každá jejich akce uměla pořádně roztlemit, jenže samotný seriál se topí v brutální nudě a u mě teda neboduje a podobné je to i s jejich celovečerním provedením.Poslední dobou je pravidlem dělat z animáků Bondovky, mě to sice nijak zvlášť nesere, ale stejně si myslim, že klasické styly patří k filmům pro děti mnohem lépe.Film má docela zajímavý příběh a spoustu docela povedených hlášek, asi 3x nebo 4x sem se opravdu nahlas zasmál, ale celek je průmer, záporák nuda a zapojení té špionské party zvířátek mě spíš sralo a zbytečně odvádělo pozornost od super Tučňáčí grupy.Celkově to asi není úplně zbytečný, děcka z toho budou mít radost až to bude v dabingu, ale úrovně třetího dílu Madagascaru to nedosahuje ani z dálky a doufám, že tahle látka už se nechá pěkně v klidu u ledu a dočkáme se zase něčeho nového.65%. ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Podobně jako Veverka v Době ledové nebo Mimoni v Já padouch, jsou Tučňáci tím nejvtipnějším v celé sérii Madagaskar, takže jsem se na jejich sólovku hodně těšil. Sice jsem asi čekal nějakou větší řežbu, nicméně Tučňáci nezklamali a bavili mě od začátku do konce, i když ne tolik jako jejich skeče v Madagaskarech. ()

necisty 

všetky recenzie používateľa

Lidi z Dreamworku to pořád umí, ale jedno si musíme přiznat, že je to pořád pohádka pro děti. Jsem ale rád, že až se jednou budu se svými dětmi na něco dívat, tak to nemusí být nutně nějaká princezna Jasněnka nebo podobná hloupost. Šel mi teda mráz po zádech i ve scéně, kdy tučňáci přistávají se svými "kolegy" na jejich základně, myslel jsem, že je to hudbou Hanse Zimmera, který jak už jsem říkal by to dokázal i u Šmoulů, ale zvládl to i pán jménem Lorne Balfe. ... Vidím staré přátele, se kterými jsme pařili v zoologické. S nikým jsme se nepářili, k páření nedošlo! ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (7)

  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)
  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)
  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama