Reklama

Reklama

Detektív z Hongkongu

  • Česko Detektiv z Hongkongu (viac)
Trailer 1

Detektív Bennie Chan (Jackie Chan) z Hongkongu sa už vyše desať rokov snaží dolapiť neslávne známeho zločineckého bossa Victora Wonga (Winston Chao). Keď sa Bennieho mladá neter Samantha (Fan Bingbingová) zapletie s Wongovým zločineckým syndikátom, Bennie musí vypátrať jediného muža, ktorý mu môže pomôcť, uvraveného Američna a hazardného hráča Connora Wattsa (Johnny Knoxville). Bennie preteká s časom, aby priviedol Connora späť do Hongkongu. Z nesúrodej dvojice sa nakoniec stanú spojenci, ktorí prežívajú šialené a nebezpečné dobrodružstvá od zasnežených mongolských hôr až po vetrom ošľahané duny púšte Gobi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (122)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Najlepšia scéna bola rozhodne keď Jackie spieval Adele. Chan a Knoxville síce vytvorili zaujímavú dvojku, miestami trápnu, ale to k tomu patrí samozrejme, hlavne k Johnnymu. Neviem ako sa to číta, ale tento film 跳跃追踪 nie je inak nič moc, pár krát sa človek na niečom zasmeje, ale inak je to taká obyčajná komédia s dobrými hercami, ktorý hrali aj v lepších a vtipnejších filmoch. Ale inak je to fajn blbina. Kvôli hercov sa to dá kuknúť. 65% - 3* ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je slabé ešte aj na film s Jackie Chanom. Slabá zápletka, minimum humorných scén ktoré tie akčné vo filmoch s Chanom častokrát aspoň trochu obohatili. A keď sme už pri akcii, aj tej je už akosi málo (pravda ani Jackie Chan nemladne a aspoň v tomto si film udržal akú-takú uveriteľnosť). Zhruba po 15 minútach som mal pocit, že film by bolo lepšie vypnúť a pozrieť si niečo iné. Teraz po necelých dvoch hodinách po pozretí filmu a písaní komentára ľutujem že som tak nespravil. Nuda, nuda, šeď,šeď. Talentovaný Wayne Rooney už nie je tak talentovaný a ani Jackie Chan už nie je legendou, ktorej stačí vybehnúť na scénu a divácí budú vo vytržení. Btw, všimol si si že pri písaní došlo aj na ďalšieho "kamošša" spoza rieky Morava J.??? Tie dve vety nepovedal nik iný ako Radim a kedže ich netrápi používať nápady iných, mňa netrápi strielať si z nich ešte aj tuto. Tú de gejm.... ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Hollywoodské ?hvězdy? se začínají objevovat v čínských produkcích. Pokrok zastavit nelze a tak už si jen s Jackiem Chanem nevystačíme. Na pomoc mu přichází jeden z nejprotivnějších herců všech dob Johnny Knoxville. Druhé Tenkrát na východě ovšem nenastává. Knoxville není Owen v nejlepší formě a na humorné situace se ani moc nedostává. 55% ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Zo všetkých Chanových filmov natočených v posledných rokoch by sa práve Skiptrace dal označiť ako divácky najprívetivejší, keďže štýlom najviac pripomína hlavne jeho úspešné americké filmy zo začiatku tisícročia, ale o nejakej výraznejšej spokojnosti aj tak nemôže byť ani reči, no priznám sa, že aj tak som viac ani nečakal. Zápletka je opäť len v štýle, že už o pár dní vôbec netuším, o čo tam vlastne išlo, ale zase dejovo je to dostatočne svižné a často sa striedajú atraktívne lokácie, takže som sa ani nestihol začať nudiť. Len škoda, že scén, ktoré ma výraznejšie bavili je veľmi málo a zaberú nanajvýš desať minút. Po akčnej stránke je to už presne to, čo sa aj dalo očakávať, takže akcia je stále pomerne veľkolepá, nápaditá a aj obstojne natočená, ale už to jednoducho nie je ono, súbojom chýba atraktívnejšia choreografia a údernosť a navyše sa neustále používajú efekty, takže ani tie kaskadérske kúsky sa nedajú vôbec užiť. Aspoň trochu za pozornosť stojí vlastne len tých pár minút po prvom stretnutí hlavnej dvojice, útek v sude alebo aj celá sekvencia v továrni sa mi páčili, no zvyšok je už len úplne zabudnuteľný. A rovnako je na tom aj humor, scéna s matrioškami bola skvelá, no tou to vlastne aj končí. No ešte musím spomenúť časť v mongolskej dedine, pieseň od Adele som tu skutočne nečakal, pričom nie som ani jej fanúšik, ale v tejto verzii to malo svoje čaro. Inak obsadenie nie je zlé, Jackie Chan je stále rovnaký sympaťák a samozrejme na svoj vek v perfektnej forme, ale už to dávno nie je ono, Johnny Knoxville vlastne len splnil, čo sa od neho očakávalo, plusom je ženské duo Bingbing Fan a Eve Torres a poteší aj niekoľko hong kongských starých známych v malých úlohách ako Michael Wong, Eric Tsang alebo Richard Ng. Režijne je to tiež bez väčších problémov, síce nechápem, prečo príležitosť dostal práve Renny Harlin, ktorý je už dávno za zenitom, ale tentoraz nesklamal a splnil to, čo sa od neho aj očakávalo. Takže nie som sklamaný, ale to len preto, lebo som už ani nič nečakal. Jackie Chan je môj dlhoročný obľúbenec, ale už by to potrebovalo zmenu a nie točiť stále tieto veľkolepé akčné komédie, na ktoré sa síce dá pozerať, ale už ani zďaleka nedosahujú úroveň jeho klasík. Za týždeň si z toho spomeniem len na jednu obstojnú akčnú sekvenciu, jednu vtipnú scénu a spoločnú pesničku a to je predsa len dosť málo. 54% ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Pád Harlina na samotné dno vlastnej existencie, kde trápny a vložený humor v príbehu s nudným dejom a vycucaným twistom pôsobí pri toporných výkonoch oboch protagonistov pripomína skôr nepodarený cestopis ako plnohodnotný film. Výstavbu deja tohto typu treba zvládnuť a Renny to odfajčil tak ako aj Číňania jemu. Žalostné kreácie unaveného boja ktorý mal byť jediným vodítkom zlyhal a ostatné počítačové efekty v tupom príbehu su čerešničkou na pomyslenej skazenej torte. (videné 21.1.2019, JOJ archív) ()

Galéria (202)

Zaujímavosti (8)

  • U závěrečných titulků běží nepovedené záběry a scény z natáčení. (Matej.Krajci)
  • Bennie ve filmu řekne, že neumí plavat. Ve skutečnosti jeho představitel, Jackie Chan, neumí plavat. (kellne)

Súvisiace novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (viac)

Reklama

Reklama