Reklama

Reklama

Keď sa Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) spoznali, boli ich vzájomné city naozaj veľmi silné. Ale o desať rokov neskôr a s dvoma deťmi na krku by ich láska potrebovala trochu nakopnúť. Aby obnovili vášeň v ich vzťahu, rozhodnú sa nakrútiť video, v ktorom počas neprerušovaného trojhodinového nakrúcania vyskúšajú všetky polohy z knihy o sexe. Prečo nie, zdá sa to byť skvelý nápad. Až do momentu, keď zistia, že ich najsúkromnejšia nahrávka už akosi nie je súkromná. V stávke je ich povesť a veľmi dobre si uvedomujú, že stačí jedno kliknutie a budú obnažení pred celým svetom- a to doslova! (TV Markíza)

(viac)

Videá (11)

Trailer 4

Recenzie (440)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Po slabych ohlasoch som cakal sracku. Preto ma prekvapilo velmi prijemnych prvych asi 20 minut vdaka comu som si oblubil ustrednu dvojicu. Lenze akonahle sa rozbehla komedialna linia s honbou za tabletmy, tak to islo do hajzlu. Vyzeralo to ako keby scenaristi vymysleli skvely napad, ale uz neprisli na to ako ho spracovat tak, aby bol zabavny. Vlastne to vyzera, ze po skvelom uvode herci uz iba trapne improvizovali, kym nenaplnili potrebnu stopaz. Podobny problem som mal aj s predoslou komediou tohto rezisera. Vie dobre viest hercov ale vôbec mu nejde komedialna stranka. 4/10. ()

Hees 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúca prvá pol hodinka filmu, ktorá ma nesmierne bavila a tá by bola za oveľa viac hviezd. Po prvej pol hodine prichádza totálny odpad a možno s prižmúrením všetkých očí na pančuchách (som muž pančuchy nenosím) jednohviezdičkové peklo. Keď som pozeral film začal som uvažovať či ten scenár a to čo sa vo filme dialo nenapísalo to malé dievčatko čo tam hralo. Potom mi bolo jasné, že nemohlo, nedalo by tam toľko trápností so psom a kokaín atď proste nápady, na ktorých sa dúfam nesmeje nikto. Bolo mi hneď jasné, že Jason Segel a 100 krát vyretušovaná Cameron Diaz nebudú spolu tvoriť pár čo by človek cítil, že sa k sebe hodia, cítil by medzi nimi nejakú chémiu. Nakoniec ten pár až tak nevadil ako tak "......" (domysli si svoju nadávku) napísaný film. Najhoršie vymyslená postava akú som za posledné roky videl je tá, ktorú hral Rob Lowe. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Síce nič moc extra, ale aspoň námetovo ako tak originálne. Pekný príklad ako dnes moderné technológie dokážu nedopatrením skomplikovať život, ak sa náhodou samé od seba zdieľa niečo také intímne ako v tomto prípade. Cameron Diaz a Jason Segel sú síce skvelí herci, ale musia sa samozrejme ocitnúť aj v kvalitnom filme, aby dokázali naplno zaujať, čo ale nebol tento prípad. V Sex Tape sa však predviedli v dosť odvážnych scénach, takže to bolo veru dosť zaujímavé aspoň z tohto pohľadu. Ale film ako celok bol dosť slabý, a ani zopár dobrých a vtipných scénok mu už nepomohlo, aby to celé nepôsobilo ako slabší priemer. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Na tenhle film jsem chtěla jít do kina, říkala jsem si, že spojení Jasona a Cameron ve filmu bude prostě skvělé. Ano Jason a Cameron jako pár k sobě jdou, ale to je na celém filmu asi ta nejlepší věc vůbec. Zápletka filmu o tom, že si jen tak pro zpestření natočí domácí porno video a pak se ho snaží rychle smazat z webu se mi zdá dost chudá a nudná. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Desítky americkej a patetickejch sraček tady maj mnohem větší hodnocení a vy opět takovou pohodovku vodmrdáte na 47%, to už si vážně děláte snad prdel.Začátek mě nijak zvlášť neoslovil, ale příjemně to ubíhalo a to dokonce i přes fakt, že nemám rád ani Segela, ani Diazovou.Film schazuje pár dialogů a to hlavně to blití o lásce na konci a ten malej mrož co je vydírá, ale ta pasáž v baráku Roba Lowa...to je masakr.Strašně dlouho jsem se tak nezasmál a to i přesto, že se mi příčí ubližování zvířatům, tak ten fajt s vlčákem byl prostě náhul a Rob Lowe byl úžasnej magor.Patetického kýče minimum a i když je to celý předvídatelný a klišovitý jako hrom, byla to sranda, která si 47% nezaslouží ani náhodou, to tady by spíš pár lidí zase potřebovalo pořádně nakopat do prdele.60%. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (10)

  • Cameron Diaz (Annie) si svým výkonem vysloužila nominaci na filmovou anticenu Zlatá malina. (DJMaroko)
  • Jelikož bylo pro film s názvem Sex Tape složité zajistit lokaci pro natáčení, byl používán pracovní název  Basic Math. (Nathanielmon)
  • Všechna počítačová zařízení z filmu pochází od firmy Apple. (URBAN)

Reklama

Reklama