Reklama

Reklama

Po smrti otca sa štyria súrodenci (Jason Bateman, Tina Fey, Adam Driver, Corey Stoll) v rôznych zložitých životných situáciách vracajú do domu, v ktorom vyrastali, aby tu strávili týždeň pod jednou strechou spolu s prehnane starostlivou matkou (Jane Fondová) a nesúrodou spleťou drahých polovičiek, bývalých partnerov i premárnených lások. Na pretras tak prichádza ich minulosť a vzťahy s ľuďmi, ktorí ich milujú a poznajú najlepšie. Ich spoločné spolužitie nakoniec vyústi v emocionálne situácie plné chaosu, humoru, lásky a vykúpenia, ktoré vie dať len rodina. Tá nás síce vždy dovádza do šialenstva, ale stále nám pripomína naše najčistejšie a najlepšie ja. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (145)

Ukrizku 

všetky recenzie používateľa

Je hezký, když se rodina sejde na pohřbu a každý najde sám sebe, z hádek je objímání a všechno je, jak má být. Jenže to je tak americký a vztahově jednoduchý, že by to jeden nevymyslel. Hlavně tam musí být všechno: neplodnost, nevěra, sourozenecká rivalita a překvapivě i odhalení nejméně předvídané orientace... film ke kafíčku. ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Je to divnej feel-good film, páč jsou v něm divný postavy a ještě divnější situace a dialogy, ale musim říct, že jakmile jsem se na tuhle cáklou rodinku po půlhodině konečně naladil, byla to celkem zábava. I to loučení pak na konci docela zabolelo, dalších dvacet minut bych ještě klidně zkousnul. Myslim, že se v tom uvidí skoro každej, minimálně teda v některým vzorci chování jedný z postav anebo v jejím smýšlení... Jo a s Adamem Driverem chci po tomhle filmu už konečně na pivo, ten chlap je neskutečnej sympaťák! ()

Reklama

Hees 

všetky recenzie používateľa

A kde je toto prosím vás komédia? Toto je rodinná dráma s rôznymi zaujímavými postavami a bez kvalitnejšieho príbehu. Každá jedna postava sama o sebe je veľmi zaujímavá a jej príbeh je poučný, ale príbeh je o rodine ako musia sedieť na stoličkách počas smútku čo im zomrel otec. Príbeh nie je veľmi poučný skôr ide o to, že život ľudom hádže rôzne prekážky pod nohy a ako sa ľudia s tým vyrovnajú čiže čo hovorí tento film? No zjednodušene, že život nie je sladká prechádzka ružovou záhradou, ale skôr prechádzka medzi tŕnmi. Koniec je trochu trápny a to z dôvodu, že no proste Amerika treba z každého niečo, aby vo filme bolo, aby nebol niekto nespokojný a pointa znamená pre tento film menej tak aj tak dopadol ako mal. A dôvod ešte prečo je tento film trocha nižšie? Lebo nie je ani komédia a ani dostatočne poučný a potenciál skvelých postáv vyšiel proste na zmar. Škoda v konkurencii podobných rodinných drám odporúčam iné filmy. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Malý velký film o zármutku. Krásné. Součástí kouzla je i ta skutečnost, že si scénář napsal sám Jonathan Tropper - autor knižní předlohy Co by kdyby (This Is Where I Leave You), která se kupodivu jmenuje stejně ve všech podobách a nikoho z filmové distribuce to naštěstí nenapadlo rozbít. Herecky kraluje Jane Fonda. ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Ok :D :D Bavila jsem se :) Opravdu nadmíru a hlavně to bylo tím zvláštním spojením, které byl hlavně mezi sourozenci (scéna s chůvičkou a nejmladším bratrem a sestrou) a také mezi jejich matkou, která se svými novými ňadry přišla na týdenní návštěvu :D :D Je to střelený, je to hodně zajímavé v pojetí soudržnosti rodiny, ale prostě to hezky poukazuje na to, co se nám v životě děje a každý se s tím holt "popere" jinak :D Skvělá skvadra lidí :) Sem tam skvěle sprosté, sem tam smutné a jsem ráda za ten konec - spoiler - nejsem zastáncem přímo hepáčů :D :D ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (9)

Reklama

Reklama