Reklama

Reklama

Osamelá čašníčka Molly stretne muža svojich snov. Príťažlivý a nepredvídateľný klenotník Gus by konečne mohol byť jej Princom na bielom koni. Čím lepšie Molly spoznáva Gusa, tým väčšmi ju zaujíma a priťahuje. Je však priveľmi záhadný a väčšinu času roztržitý. Čo v skutočnosti Gus pred Molly skrýva? Čo sa skrýva za jeho maskou, ktorú večne nosí? Pravda je v skutočnosti taká, že Gus trpí mozgovou aneuryzmou. Jeho krátkodobá pamäť nefunguje, a preto sa každý deň budí do toho istého dňa. Každý deň je preňho novým dobrodružstvom, výzvou a šancou začať odznova. Keď sa deň čo deň vyberá do kaviarne, v ktorej Molly pracuje, márne sa snaží spomenúť si, kto vlastne je tá sympatická čašníčka. Napriek tomu, že si ju nepamätá, sa do nej každý deň zamiluje znova a znova. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (70)

peiton 

všetky recenzie používateľa

Úvodná veta ,,Si zaslúžiš niekoho lepšieho" mi čo to pripomenula a tým pádom som zbystrila pozornosť.No to som netušila,že zažijem aj chvíle nudy,ktorú má na svedomí hl.pointa a síce amnézia alebo aneurizma hl.hrdinu,sprevádzaná doplňujúcou pointou,kedy som si v duchu vravela Teraz jej to povie.Nie ešte jej to nepovedal?! alebo Tak kedy jej to už konečne povie..?!Okrem toho,že to bolo sladky romantické,obávam sa,že aj tak trocha o ničom.Nebyť roztomilej a mne veľmi sympatickej Alexis Bledel idem z hodnotením ešte nižšie.A koniec ma až tak neprekvapil.Už som čo to tušila. ()

novoten 

všetky recenzie používateľa

Jakkoli je Zachary sympaťák, kterému je sotvakdy rovno a mrkací panenka Alexis umí i ve dvaatřiceti vystřihnout nejnevinnější úsměv, tuhle Neděli bych raději zapomněl. Chuck a Rory totiž zabrousili do extrémně předvídatelné romantiky (značka Hallmark Hall of Fame měla být dostatečným varováním), kde zajímavá zápletka začne velmi rychle otravovat, vedlejší postavy až fatálně nudit a ústřední dvojka sice dmýchá více než solidní chemii, ale scénář jim podkopává nohy, seč mu síly stačí. Navíc poslední třetina místo odpovědí přináší jen nové nastřelené otázky a místo katarze jen další načechranou vatu. ()

Reklama

Madluska 

všetky recenzie používateľa

Na oba hlavní "hrdiny" se sice příjemně koukalo, ale člověk nesmí být moc velký šťoura, aby si tuhle čistou romanťárnu užil. A s odstupem času už vlastně ani není nač vzpomínat, snad jen na otřepaná klišé o sledování hvězd, výlet na kolečkových bruslích (?!) a setkání v kavárně. Takže závěr? Špatné to nebylo, but I can't remember... ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Tak si říkám, jak by asi ten příběh vypadal, kdyby Molly nebyla krásná Alexis. Příběh je to dojemný, na mě místy trochu moc sladký a konec bych ustřihla o pár minut dřív. SPOILER Nechala bych ho hořký. // Nabízí se srovnání s 50x a stále poprvé... ale já bych to ani moc nesrovnávala, protože zatímco to druhé je prostě "sandlerovina" (jedna z mála, které jsem viděla a o které můžu říct, že se mi líbí), tak Remember Sunday hraje na vážnější notu. Nebo se tak aspoň místy tváří. Tak... a teď chci potkat chlapa, kterej mě vezme na půlnoční bruslení. :-) ()

cjmafia 

všetky recenzie používateľa

Příjemný romatický film z produkce Hallmarku. Děj není sice moc originální a připomene určitě 50 First Dates, ale na rozdíl od něj v tomto snímku hrajeme na přeci jen na vážnější notu. Chemie mezi Alexis a Zacharym funguje skvěle a já jsem velice rád, že jsem mohl strávit večer v této společnosti. 7/10. P.s. Snad každý si musí vzpomenout na poslední díl Chucka yeah, yeah... ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama