Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Antické Grécko, 1 200 rokov pred Kristom: Kráľovná Alkména (Roxanne McKee) sa zúfalo pokúša nájsť spôsob, ako oslobodiť svoj ľud spod krutej a tyranskej nadvlády svojho pomstychtivého manžela, kráľa Amfitryóna (Scott Adkins). Najmocnejší zo všetkých bohov Zeus vypočuje jej prosby a daruje jej syna, ktorý dostane meno Herkules – poloboha, ktorého osudom je jedného dňa Amfitryóna zosadiť z trónu v krajine znovunastoliť mier. No obrovskou fyzickou silou požehnaný princ zatiaľ ani len netuší o svojom božskom pôvode či osude, ktorý mu bol daný do vienka... Prejde pár rokov a medzičasom už dospelý Herkules (Kellan Lutz) sa až po uši zaľúbi do krásnej krétskej princeznej Hébé (Gaia Weiss). Tá je však zasľúbená jeho bratovi Ifiklovi (Liam Garrigan), a tak mladým zaľúbencom neostáva nič iné, ako útek! Ten sa im, žiaľ, nepodarí – a Herkules za trest skončí v exile v brutálnom svete gladiátorov, kde sa má čo obracať, aby vôbec prežil... A práve na tomto Bohmi zabudnutom mieste konečne spozná svoju temer bezhraničnú silu i svoj osud. Odhodlaný pre svoje poslanie aj zomrieť sa vyberie späť do svojho rodiska, aby zvrhol Amfitryóna z trónu, zachránil milovanú Hébé z Ifiklovho područia a stal sa najväčším gréckym hrdinom všetkých čias! (TV Markíza)

(viac)

Videá (15)

Trailer 1

Recenzie (420)

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Pfff.... hrozná nuda a pičovina.. až taková, že jsem přitom sledování checkovala fb na mobilu a to je kurňa, co říct! Já se na filmy zásadně dívám bez zbytečného vyrušování a když už, tak ho stopnu na tu chvíli... tentokrát mi to bylo putna. Ovšem když pak šlehal svým mečem vylepšeným o bič z blesku, tak jsem se smála a hodně, ale to byl tak jeden z mála okamžiků a hlavně asi neměl být vtipný.... prý. A ten typický happyend byl naprosto strašný. O těch miliónu chyb a blbostí, kterými příběh o Héraklovi USA totálně posralo ani nemluvím. Héra se sama nabídla Alkméně, že ji Dius oplodní? Jasně:D A to byl jen začátek.... 1*, protože znám i mnohem horší filmy z americké tvorby na antickou mytologii s mnohem horší kamerou a triky. ()

genetique odpad!

všetky recenzie používateľa

Šípil som prúser, ale toto stopercentne určite predčilo temné očakávania aj tých najzarytejších pesimistov. Nemôžem pomenovať jedinú vec, ktorá by v tomto filme fungovala a mala pozitívny dopad na dojem z neho. Naozaj bieda! Ratnerov Hercules je voči tomuto ben-hurovský epos. 10%. ()

Reklama

666teen 

všetky recenzie používateľa

Ano, Herkules nám v panoptiku osvalených mazlíků inspirovaných jistou Číslovkou chyběl. Snad je poslední. A určitě je nejhorší. Ono, když hlavnímu hrdinovi propůjčí muskulaturu pivovarského vola a obličej retardovaného pasáčka vepřů nějakej tupoun z Tvajlajtu, je o výsledku celkem s předstihem rozhodnuto. Další kožené spodky a zpomalené vrhy zbraní, nebo soupeřem už nedám. Asi vrhnu. ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

CITÁT - Historie je kronika války a válka je kronika žalu.......... Je to celé takové "digitální", hudba až přehnaně pompézní a při některých dialozích mám pocit, jako by to herci ze sebe tlačili jako nějaký hov.....no.....no......no..... CITÁT - Pojmenuj si ho jak chceš, ale pro mně to bude Herkules...........Herkules...........bude se jmenovat Herkules......... Jo a abych nezapomněl na herce, to je taky něco příšernýho. Fakt nádhera na ty ksichty čumět Pak přišla scéna okolo 23 minuty . V divoké řece se tu topí dva lidé (nebudu prozrazovat kdo), ale mě to tak rozesmálo, když jsem viděl ke konci scény tu loužičku vody - no to je síla. Kamera sem tam předvede nějaký ten hezký záběr, ale to je tak vše. Přiznám, že Herkules je mi tímto tak zhnusen, že až někoho za pár let napadne natočit remake, půjdu se nechat dobrovolně sežrat lvem. CITÁT - Jmenuju se Herkules.......... ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Ľudoop z Twilightu, ten slabší Spartakus a kočka z Vikingov kontra Scott Adkins s prilepenou bradou v tak trochu guilty károvine s hroznými trikmi, bulharským komparzom, rýchlym tempom a relatívne zábavnými akčnými scénami. Ku koncu, keď sa hlavný geroj pokúša o vodcovskú polohu a prednáša hecováky pred bitkou, sa všetko definitívne zvrhne na nechcenú, ale o to väčšiu srandu. Renny ušiel od druhej Pasce dlhú cestu, a nie práve hore kopcom. ()

Galéria (69)

Zaujímavosti (8)

  • Režisér nariadil všetkým hercom oholiť si nohy. (misterz)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v hlavnom meste Bulharska v Sofii. (Laslo)

Súvisiace novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (viac)

Reklama

Reklama