Reklama

Reklama

Pomstím tvoju smrť

  • Česko Pastýř (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Zločinecká skupina zložená z bývalých členov amerických špeciálnych jednotiek sa chystá prepašovať z Mexika do Spojených štátov heroín v hodnote 35 miliónov dolárov. Bráni im v tom jediná vec – strážca hranice Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), bývalý detektív neworleanského oddelenia vrážd, ktorý sleduje svoje vlastné ciele! Po smrti milovanej dcéry Kassie (Bianca Van Varenberg), ktorú zapríčinili práve pašované drogy, je totiž Jack rozhodnutý poriadne pozametať s každým, kto má s týmto špinavým kšeftom niečo spoločné – aj so samovražednými útočníkmi, sadistickými mučiteľmi a skorumpovanými úradníkmi na oboch stranách hranice. Nepozná zľutovanie a nepoľaví, kým nedostane všetkých členov gangu a a nezbaví svet čo i len matnej spomienky na nenásytný kartel prinášajúci „bielu smrť“... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (128)

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Uff....V tomto filme by ste akčnosť síce našli, ale napätie to by ste hľadali márne. To absentuje. Scény aj niektoré dialógy sú okukané, bez štipky fantázie. Film samotný nedokáže diváka strhnúť, nedajbože pripútať k sedadlám. K tomu má na míle ďaleko. Plusom sú iba niektoré spomalené momenty a scéna kde Jean Claude efektívne zneškodní zopár buranov v krčme. Plusom sa dá nazvať aj tajomstvo okolo králika Jacka. Celkovo však tento film neponúka nič nové a bohužiaľ ani nič čo by stálo zato. ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

** JCVD a Scott Adkins opět v jednom filmu, to je fajn. Ale oproti Assassination Games bylo tohle slabší. Některé akce stály za to, Adkinsovy kopy a bojové dovednosti oku lahodily, ale když film skončil, říkal jsem si, že nic moc. Ale JCVD je JCVD, takže jak už jsem jednou psal - nemohu hodnotit nízko. Navíc scéna v baru - jak sbije místní štamgasty, mě pobavila. Po druhém shlédnutí ubírám jednu hvězdičku. 65% ()

Reklama

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Těšil jsem se na to, až se Van Damme popere s Adkinsem, ale není moc o co stát. Je hafo lepších bitek po videopůjčovnách (ano i hafo mnohem horších). Jenže celej film je stejnak hrozná nuda. Dokonce jsem asi v půlce usnul. Adkins tam má minimum prostoru a Van Damme tam s kamennym ksichtem občas někoho kopne. A mafiáni tam pašujou drogy v obrněný karose. Ještě se mi líbila smrt jakéhosi důchodce, který se tam vzal jaksi odnikud a to že ho zloduši hodili do zelektrizovanýho bazénu. ()

Ouwen 

všetky recenzie používateľa

Popijím si u pultu Colu a kolem projde cápek. Sedne si, vypůjčí si druhou židli pro svého králíka. Přiseru se a položím mu otázku, zda by se mi nepředstavil. A tak mi ventiloval, co prožil posledních několik dní. Rozmlátil v baru pár dršek, ocitl se ve vězení, kde umlátil mukla a vystřílel celé jedno velké sídlo. Působí celkem i vtipně a zbytek hostů si k nám přisedl. Jenže se to tak táhlo a mne nebavilo poslouchat kecy místního chlupatýho. Za následek si nepamatuji jedinou scénku, které jsem byl svědkem. Souboje, fajn střílečky, Van Damme, Adkins, králík - zbytek odpad. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to dosť dobrý akčný film so Jean-Claude Van Dammom, ktorý patrí medzi jeho lepšie filmy. Má celkom dobrý príbeh o policajtovi, ktorý po smrti dcéry prichádza do malého mestečka pri hraniciach s Mexikom, aby sa tu pridal k pohraničníkom a dostáva sa do problémov s organizáciou zloženej z bývalých členov špeciálnych jednotiek, ktorá na americké územie pašuje drogy. So spracovaním som spokojný, síce ešte prvá polovica sa nesie v pomalšom tempe, ale aj tak je dej dostatočne zaujímavý, hlavná postava je podaná výborne po všetkých stránkach a aj tu sa nájde viacero výborných situácií. A v druhej už ide všetko tak, ako aj má, tu sa už stále niečo deje, takže pre potreby filmu úplne ideálne. Akcie je tu pomerne dosť a páči sa mi. Súboje síce mohli byť aj trochu dlhšie, ale všetky sú dynamicky natočené, plne prehľadné a s množstvom skvelých chvatov, o moc nezaostávajú ani prestrelky, ktoré vynikajú slušným množstvom zabitých a efektnými priestrelmi a pochváliť musím aj automobilovú naháňačku, ktorá je na pomery filmu až moc kvalitná. Tu sa aj ťažko vyberá to najlepšie, efektný úvod v bare, súboj vo väznici, časť s brokovnicou, v akcii sa je vždy na čo pozerať. Len ten finálny súboj svoj potenciál nevyužil, ale aj tak sa mi páči. Herecké obsadenie je výborné, Jean-Claude Van Damme je tu v skvelej forme, predvádza svoj najlepší akčný výkon za dlhé roky a aj jeho postava si ma získala, pár slušných vedľajších postáv a vydarení záporáci, samozrejme obzvlášť Scott Adkins, ktorý síce v akcii očakávane až tak moc priestoru nedostane, ale aj tak na tých jeho pár kopov je radosť pozerať. Réžia a technická stránka sú v rámci svojej kategórie skvelé, Isaac Florentine je v súčasnosti bezpochyby najschopnejší režisér videofilmov, pričom hlavne súboje zvláda bezkonkurenčne a tento film mu vyšiel tiež. Pastier je vydarené akčné béčko, ktoré dokazuje, že Van Damme má aj v posledných rokoch stále čo ponúknuť, jeden z jeho lepších filmov nielen poslednej doby, ale ani medzi klasikami by sa nestratil. Objektívna kvalita filmu- 63%, film sa páči mne na 77%. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (11)

  • Vo filme je vidieť aj autobus Karosa B 731. (spidero11)
  • Ve scéně, kdy bandita běží po schodech, vyskočí dříve, než jej Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) střelí. (Chris Masters)
  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval J.J. Perry. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)

Reklama

Reklama