Reklama

Reklama

Tammy (Melissa McCarthy) má zlý deň. Zničí svoju rachotinu, je prepustená z nevďačnej práce a doma, namiesto toho, aby tu po ťažkom dni našla odpočinok, nájde svojho manžela Grega v posteli so susedkou Missy. Tammyna babička Pearl (Susan Sarandon) je jej jediná šanca na pomoc s autom, peniazmi a chuťou vidieť Niagarské vodopády. Tammy síce nepomýšľa na útek, ale cestou v aute so životu nebezpečnou babičkou alkoholičkou to môže byť presne to, čo potrebuje... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (84)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Na "Tammy" som sa neskutočne tešil. Melissu McCarthy mám veľmi rád, takže som dúfal v príjemnú zábavu. Bohužiaľ to "naj" (ako to už býva zvykom), divák nájde v trailery, takže mimoriadneho návalu smiechu som sa nedočkal. Múdra v záverečnej štvrťhodinke vyzneli skôr ako klišé, takže tento snímok, rovnako ako mnoho iných užívateľov (aj keď pár "zajeb*v" stálo zato), s ľútosťou so skysnutým úsmevom - neodporúčam. Je to škoda. Nápad aj herecké obsadenie je skvelé. ()

Crocuta 

všetky recenzie používateľa

Sám rozhodně nejsem žádná Twiggy, právě naopak, takže prasnicoidní vyžranost Melissy McCarthy mi nevadí ani v nejmenším a loserství její postavy je zpočátku také docela vtipné. Když pak ale sledujete stále dokola sled velmi podobných (a zároveň velmi nepravděpodobných a za vlasy přitažených) situací a emočních "proměn" dvou hlavních postav, všechno to začíná být opravdu, ale opravdu otravné. Konec to rozhodně nevylepšil a tak při vší úctě k Susan, na víc než na jednu * to tentokrát nevidím. ()

Reklama

rublik05 

všetky recenzie používateľa

Tammy má obrovskou a také jedinou výhodu, a sice že je občas fakt vtipná a u několika scén jsem se upřímně pobavil. Kromě nich však nenabízí nic netradičního či nějak originálního, tvůrci sází na ověřené postupy, takže se nevyhneme hluchým místům, trapným emocionálním výlevům a nespočtu různých klišé. Melissa McCarthy mi překvapivě přišla strašně nesympatická, její herecký projev mě po celou dobu vysloveně iritoval. Nebýt těch několika povedených scén, jednalo by se z mého pohledu o vyložený propadák. 3/10. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ach, tak toto je presne ten typ komédií, ktoré pôsobia až príliš nútene a na silu. Kľudne to mohli poňať viac dramaticky, pretože robiť komédiu na podklade takých vážnych tém ako je rozvod, senilita či alkoholizmus mi príde zbytočne prehnané. Niekedy je menej viac a práve kvôli tomu často nemiestnemu humoru zaniklo aj viacero dobrých pasáží. Mňa osobne však najviac pobavila tá lúpež vo fastfoode a následný návrat - to bolo asi fakt jediné na čom som sa počas celého filmu aj zasmial. Nič proti Melisse McCarthy, ale občas mi ide fakt na nervy, aj keď tu bola ako tak znesiteľná. Ale Susan Sarandon v roli babičky, to už bolo fakt za hranicou. Susan už má asi najlepšie herecké roky za sebou, ale že by bola odkázaná na takéto úlohy? To snáď nie... ()

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

Aha, čiže ono to mal byť nejaký Road Trip. Musím povedať, že dosť slabý a pripadalo mi to, ako keby sa dostali tak maximálne do druhého štátu a aj to sme moc tú cestu nevideli. Susan Sarandon aj so stareckým účesom bielej farby vyzerá mlado a lepšie ako Melissa McCarthy, ale jej postava sa mi až tak moc nepáčila. Pripadalo mi to ako jedna z novodobých úloh Roberta De Nira v bláznivých komédiách, ale jemu taká poloha sedí viac. Humor tu bol, teda aspoň sa snažil byť, nebol našťastie trápny ale ani nijako vynikájúci. Film priemerný na úrovni Melissy McCarthy. 5,2/10. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (3)

  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)
  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)

Reklama

Reklama