Reklama

Reklama

Sametové ráno

  • USA Some Velvet Morning
Trailer

Obsahy(1)

Fred (Stanley Tucci) sa po štyroch rokoch odlúčenia z ničoho nič objaví pri dverách svojej milenky Velvet (Alice Eve). Povie jej, že opustil svoju manželku a je pripravený na nový život s Velvet. Tá však nemá záujem o obnovení romance a vytrvalo odráža snahu Freda votrieť sa do jej života, pričom jeho konanie nadobúda postupne znaky posadnutosti. Do tejto nebezpečnej hry však postupne vstupuje aj temná minulosť oboch zúčastnených milencov. (Acrobat)

(viac)

Diskusia

Sinecod

Sinecod (hodnotenie, recenzie)

dr.horrible

Spokojím se i se stažením, doufám, že tenhle film bude tak dobrý jako trailer. Velká škoda, mohlo by být zajímavé jít na to do kina, navíc s tím, že do kina na takovéhle filmy lidé nechodí čili prázdný sál je výhoda..

Sinecod

Sinecod (hodnotenie, recenzie)

Na tohle se těšim jak malá, Stanley je báječný. Nevíte někdo jestli to tu vůbec bude oficiálně uvedeno?

na príspevok reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

JimWalker007

no, natočil minimálne tri konverzačky, väčšinou len o pár hercoch a na tom istom si (vlastne ešte predtým) založil kariéru v divadle. teda nielen na tom, ale je to preňho typické

JimWalker007

JimWalker007 (hodnotenie, recenzie)

dr.horrible

Po prvé - môžeš mu doplniť biografiu, zatiaľ je prázdna, pod druhé - Death at a Funeral ma pobavil, ale všetko to vyzerá na filmy, na ktoré netreba filmové plátno - stačí telka.

na príspevok reagoval dr.horrible

Reklama

Reklama