Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Česko S láskou, Rosie (viac)
Trailer 2

Vedecké výskumy tvrdia, že ak sa ľudia poznajú už ako malé deti, niečo im bráni, aby sa do seba v dospelosti zamilovali. Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin), hrdinovia romantickej komédie S láskou, Rosie, sa poznajú už od škôlky. V čase prvých lások a sexu spolu svoje zážitky patrične preberajú. Tomu druhému to ale nie je vždy úplne po chuti. Prečo? Nech je to ako chce, Rosie zostáva v Dubline, zatiaľ čo Alex ide na Univerzitu do Bostonu. Medzi nimi stojí oceán a v priebehu života aj iné vzťahy, aféry, dokonca iné manželstvá, záväzky a deti. Na oboch čakajú bláznivé a zábavné momenty, občas sa stretnú a spadnú spolu do bazéna a potom zase vplávajú späť do svojich životov. Rosie dokonca nechtiac dohodí Alexovi ich bývalú spolužiačku za ženu... vtedy by sa asi najradšej prefackala. Jednoducho, život nie je vždy taký, aký očakávame a niekedy sa pravá láska nenaplní v správnom čase... (TV Markíza)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (494)

Thomick 

všetky recenzie používateľa

Obávám se, že Lily Collins se timhle definitivně zařadila po bok Rachel McAdams jako doposud jediný herečky, která dokáže poblouznit mou mysl způsobem, že po určitý okamžiky vnímám akorát jí a všechno okolo mi je dočista ukradený. Což ze mě možná technicky dělá špatnýho diváka, ale what the hell... z tohodle se zpovídat vážně nehodlám. :) Sladší akcent u anglický herečky nenajdete, disciplínu mrkání tušim taky nikdo neovládá líp, a že se pro tohle řemeslo Lily přímo narodila, to bylo jasný už po Stuck in Love. --- Bohužel, stejně jako v případě Booneova snímku, i tady jí to zlehka kazí scénář. Ten v tomhle případě brázdí dosti zajetý koleje, aby si sem tam dokonce i trochu couvl, protože opakování trasy matka moudrosti. Britský příměsi jsem tu asi celkově očekával trochu víc, ale co už - i to relativní málo a pár pohodových písniček ke kvalitnímu zážitku bohatě stačí. --- "It's like brushing my teeth." ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Ale hej, je to fajn. Dlho som nevidel film v tomto žánri, ktorý by mal tak zaujímavú hlavnú hrdinku. Lily Collins nieje žiadna buchta, ale je to milá a celkom pekná sympatická Rosie, ktorej sa omylom zatúlal kondom vo vagíne. Hej aj to sa môže stať. A to je vlastne celé. Všetci vieme čo asi bude ďalej a ako sa to asi skončí, ale bavilo ma to svojimi postavami a hlavne dialógmi. 89% - 4* ()

Reklama

mat.ilda 

všetky recenzie používateľa

Well, well, dnes už princ pro svou princeznu nemusí překonat sedmero hor a sedmero řek, ale pár nevydařených vztahů i manželství a obětovat tak několik promarněných, zakletých let... Moderní pohádka, kterou určitě není nepříjemné sledovat, především pro sympatickou ústřední dvojku, srážím však za plky typu "dokážeš, co jen chceš", předimenzovaná míjení se, opakující se hlavní motiv u velkonosé dcery a konečně za pohádkový hotýlek, jehož pořízení překonává i odvážná tvrzení o hloupém Honzovi, co k půl království a princezně přišel... ani nevěděl jak. ()

TedGeorge 

všetky recenzie používateľa

Jako já se skoro až stydím, že mě to tak smetlo. Ona je to vlastně ta nejčervenější z červených knihoven. Ale ta Lily Collins. Oh my fucking god, přátelé. Tohle jí u mě přihrává místo asi nejoblíbenější mladý herečky, protože jakým suveréním způsobem to tady odtáhla, to se jen tak nevidí! Horší jak Stuck in Love, ale Lily tu JE ještě o něco lepší. 8.5/10 a velký doporučení všem. A s ženskou na to nekoukejte. ()

mm13 

všetky recenzie používateľa

Ešteže to slečne Lily Collinsovej tak sadlo, bola presvedčivá v každej polohe svojej komplikovanej postavy. Má tam pekných pár momentov, ktoré zarezonovali, celkom jej držím palce do ďalších výkonov. Inak ale režisér zlyhal na celej čiare; nepriznal si totiž, že točí blbinu a hustil do toho zdanie o hĺbke namiesto nadhľadu. Výsledok je preto, ako inak, rozpačitý. O všetkom trápnom a infantilnom klišé okolo (filmového) sexu sa ani nebavme. Ale ako celok sa to (hlavne vďaka Lily) prežiť dalo. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (13)

  • Rozhodnutie umiestniť film do Anglicka, aj keď sa román, podľa ktorého je natočený, odohráva v Írsku a natáčanie anglických scén sa konalo v Írsku (v Dubline a okolí), padlo preto, lebo väčšina hercov bolo Angličanov a tak to prišlo jednoduchšie aj s ohľadom na ich prízvuky. (Arsenal83)
  • Scéna, kde Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin) leží spolu s dítětem na posteli u Rosie v pokoji, nebyla původně plánována. Malá Katie na place usla, a tak u ní hlavní aktéři zůstali, dokud se neprobere. Na to se režisér rozhodl improvizovat a vsunout tento moment do filmu. (veru_needy)
  • Film se natáčel v Torontu v kanadském Ontariu a v Irsku. (rafix)

Reklama

Reklama