Reklama

Reklama

VOD (1)

Skutočný príbeh športového agenta americkej bejzbalovej ligy, ktorý rozbehol netradičnú náborovú súťaž, aby získal talentovaných hráčov kriketu z Indie. Úspešný športový agent J. B. Bernstein a jeho partner Aash ustupujú z pozícií v branži, z ktorej ich pomaly vytláčajú silnejší a mazanejší konkurenti. Ak rýchlo neprídu so zaručeným receptom na úspech, budú musieť definitívne ukončiť svoju činnosť. Raz neskoro v noci, pri sledovaní televízneho prenosu indického kriketového zápasu, dostane J. B. nápad, ktorý je taký radikálny, že by mohol dokonca fungovať. Čo tak priviezť talentovaných kriketových hráčov z Indie a naučiť ich hrať bejzbal? J. B. so svojím spoločníkom, nadaným ale nevrlým hľadačom talentov Rayom, spoločne odcestujú do Bombaja, kde usporiadajú celoštátnu indickú súťaž s názvom Million Dollar Arm. Zo štyridsiatich tisícov súťažiacich vzídu dvaja osemnásťroční víťazi, Rinku a Dinesh. J. B. ich privezie do Spojených štátov, kde majú začať trénovať u legendárneho kouča nadhadzovačov, Toma Housea. Cieľom je, aby s chlapcami podpísal zmluvu hlavný ligový tím... (TV JOJ)

(viac)

Videá (29)

Trailer 1

Recenzie (107)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Európania baseballu nerozumejú, neidú si ho tak ako za mlákou. Keď si spomenieme a Moneyball ( slovíčko "keď" je veľmi dôležité ) tak tam sme dostali aspoň slušné výkony a nomináciu na Oskara. Tu aj keď t bolo na základe skutočnej udalosti, niečo tomu chýbalo. Film sám o sebe nehovorí len o tomto športe, hrá to na všetky strany. A je predvídateľný. Síce zaujímavá športová dráma, ale napätie v posledných minútach a modré Porsche to nezachráni. 3 z 5 ()

KevSpa 

všetky recenzie používateľa

Je třeba to zdejší nízké hodnocení trochu vyvážit. Jistě, je to předvídatelné a jsou tu všechna myslitelná klišé sportovních filmů podle skutečných událostí, ale když právě pro takové snímky máte slabost, není co řešit. A navíc je tu jako vždy skvělý Jon Hamm, což u mě přidává Million Dollar Arm hodně bodů navíc. ()

Reklama

Mishqo 

všetky recenzie používateľa

70-75% ... Million Dollar Arm, alebo ako nájsť v Indii (v krajine, v ktorej vraj nepoznajú baseball) nadhadzovača do americkej MLB. Taký ten filmový štandard, ktorý ničím neurazí ale zase ani do veľkej miery nestrhne diváka. V konečnom dôsledku sa na to pozerať dá, ale druhýkrát to už vidieť nemusím. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Teoreticky je vše na svém místě. Dojemných příběhů, jak talent ke slávě šel je nespočet, ale nejslabší tu je scénář a Gillpespieho režie. Když si vezmu, že jen o pár let potom mi naservíroval výbornou Já, Tonya, tak mě o to víc mrzí, že Milionový nadhazovač drží tak striktně zajetých myšákových kolejí a ani jednou nedokáže strhnout. Zapamatovatelný moment tu jednoduše chybí, stejně tak vhodnější herec. Jon Hamm je fajn, ale sem se vůbec nehodí. Pohádka pro celou rodinu ze sportovního prostředí, na kterou za chvilku zapomenete. ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Tieto športové Disnejovky sú strašne gýčové a na jedno kopyto. Máte v sebe ten fandovný pocit v lepší zajtrajšok... až sa chcete dotknuť hviezd... ehm... Stačilo... Na druhú stranu, dobre sa na to pozerá a odsýpa. A teraz spoiler jak sviňa: Bill Paxton v tomto filme nezomrel a už len to si zaslúži TOP ranking! A mimochodom - každý Ind dáva filmu 100% - ja fakt neviem prečo... ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)
  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama