Reklama

Reklama

Annie (Quvenzhané Wallis), ktorú jej rodičia ako malú opustili s prísľubom, že sa pre ňu jedného dňa vrátia, strpčuje život jej zlá pestúnka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Keď sa ale za veľmi transparentných okolností odhodlaný podnikateľ a kandidát na pozíciu starostu New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na odporúčanie svojej geniálnej viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a prefíkaného poradcu Guya (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujať, jedná sa o krok, ktorý jej zmení celý život. Stacks je presvedčený o tom, že je pre Annie spásou, ale vzhľadom k jej sebaistej a vždy optimistickej povahe je celkom pokojne možné, že tomu bude presne naopak. (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (16)

  • Starosta (ktorého chce William nahradiť) sa volá Harold Gray – tak sa volá tvorca komiksu "Little Orphan Annie". (megajalec)
  • Keď William Stacks (Jamie Foxx) vezme deti do kina, mená hlavných hrdinov filmu sú Andrea Alvin a Simon Goodspeed. Andrea McArdle hrala Annie v muzikáli na Broadway. Goodspeed je divadlo, kde sa konala predpremiéra muzikálu "Annie" predtým, ako ju začali hrať na Broadway. (megajalec)
  • Annie (Quvenzhané Wallis) navštevuje reštauráciu s názvom Domani, čo v preklade znamená zajtra (Tomorrow), rovnako ako znie názov najznámejšej piesne z filmu. (megajalec)
  • V roku 2011 si Will Smith predstavoval v hlavnej roli svoju dcéru Willow Smith. Keď sa v roku 2013 začalo s produkciou filmu, Willow bola už na túto rolu príliš stará. (megajalec)
  • Do role p. Hanniganovej sa uvažovalo o Sandre Bullock, ale odmietla to kvôli tomu, že neznáša muzikály a prisahala, že nikdy v žiadnom nebude hrať. (megajalec)
  • Vo filme sa objaví aj speváčka Sia, ktorá pre film naspievala skladbu "Opportunity a You're Never Fully Dressed Without a Smile". (yacomoG)
  • „Vrchná sestra z detského domova nie je milá ani pekná, má radšej drinky ako deti," prezradila o svojej postave Cameron Diaz. (kacer4)
  • Cameron Diaz (Hannigan) se svěřila, že nerada natáčí s dětmi, protože se před nimi nesmí mluvit neslušně. Bývá také zvykem, že za každé sprosté slovo, které herci (či komukoliv ze štábu) před dítětem uklouzne, musí dát dolar do jeho kasičky. (Nikitera)
  • Koncem roku 2014 zaútočila hackerská skupina GOP na studio Sony Pictures. Ze studia unikly filmy, scénáře, hesla i osobní údaje zaměstnanců. Mezi ukradenými filmy byl i snímek Annie, který se tak dostal do oběhu ještě před uvedením v kinech. (Danny723)

Reklama

Reklama