Reklama

Reklama

Leatherface - zrození

  • USA Leatherface (viac)
Trailer 2

Desať rokov po tom, čo boli Verne (Lili Taylor) odobraní zo starostlivosti obaja synovia, sa chlapcom podarí utiecť z psychiatrickej liečebne. Spolu s nimi utečú i dvaja šialenci, ktorí so sebou ako rukojemníčku zoberú mladú zdravotnú sestru. Vydávajú sa na útek pred mužmi zákona, ktorých vedie Hal Hartman (Stephen Dorff), túžiaci po pomste. Verna vie, že aj napriek dlhej odluke si jej synovia nájdu cestu domov... (Marceloo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (203)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 1935 štát Texas zaviedol program pre ohrozené deti. V prvom roku bolo odobratých päťdesiat detí z rodín, kde trestná činnosť bola normou. Bola im daná nová identita a po prevýchove väčšina z nich bola umiestnené do opatery pestúnov. Ostatné, neprispôsobivé a degenerované boli poslané do Gormanovej polepšovne. Jedným z nich bol aj Jedidiah Sawyer z ktorého vyrátol šialený vrah "Leatherface", ktorý spáchal "Texaský masaker motorovou pilou". *** ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Neporovnateľne lepšie než Texaský masakr motorovou pilou 3D. O tom žiadna. Väčšinu času sa Leatherface nesie v duchu filmu Vyvrženci pekla. Pomatené, šialené, zvrhlé osúbky pobehujú po svete a využívajú každú príležitosť byť krvavým slonom v porceláne. V podstate až záverečná štvrtina začne vyzerať ako nová časť skladačky zo sveta Texaské masakru. Nenudil som sa, ale chcelo to lepších hercov a väčší dôraz na nechutnosti. ()

Reklama

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Když už nic jiného, tak to aspoň není takové zklamání jako Texas Chainsaw 3D, ale to asi jen díky tomu, že jsem od toho už vůbec nic nečekal. Tahle série je ze všech legendárních vyvražďovaček jednoznačně nejslabší a můžete si sice myslet co chcete, ale čest jí udělal jedině Marcus Nispel v roce 2003 dost brutálním a povedeným remakem. Starší díly včetně toho prvního jsou na nulové filmařské úrovni a nikdy neměli sílu jako třeba Halloween. Tenhle prequel je spíš než platným zářezem do série pokusem o něco nového a místy mi to místo vidlácké vybíjené připomínalo Takové normální zabijáky,takže vlastně jinou, vidláckou vybíjenou. Žádná hororová atmosféra se nekoná, zvraty nefungují a jsou předvídatelné a jediné co tak stojí za zmínku jsou dobří herci, hlavně Stephen Dorff a povedené gore. Kdo doufal, že duo Francouzkých řezníku přinese do téhle zatuchlé značky svěží vítr, bude asi zklamaný. Na jedno podívání dobré, ale naprosto bez ambicí a výrazných inovací. Zapomene se na to rychleji, než si po projekci uvaříte kafe, ale aspoň to diváka nevytočí, jako stupidní zabití námětu předešlého pokusu ve 3D.50%. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa najočakávanejší kúsok roka - nakoľko režiséri nakrútili 2 horory, ktoré mám v Top 10. No žiaľ, na plný počet to opäť nebude. Síce súhlasím, že v rámci tohto roka sa jedná o najbrutálnejší film, ale tento rok vlastne nič brutálne ani nevyšlo, takže to nie je veľká útecha. Záverečná 15-minútovka je tip-top, potešila scéna s motorovkou, nejaká tá občasná úchyláreň a najviac ma asi zaujal soundtrack, ktorý je jedným slovom dokonalý. Na druhej strane, od týchto dvoch majstrov som čakal ešte omnoho väčšie šialenstvo. Gore je samozrejme kvalitné, ako vždy, ale nebolo ho až tak veľa, ako by som si želal. Čiže fajn, ale na riť som nepadol. Ak si dobre spomínam, časť The Beginning z 2006 bola väčší masaker. Pre istotu si dám v najbližšej dobe repete. ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Nečekal jsem od toho abolutně nic, takže jsem byl mile překvapen, že první polovina byla celkem svižná naháněčka. Bavil jsem se opravdu dobře, samozřejmě v rámci daného žánru. Konec bohužel nic moc, ale i tak musím říct, že žádný propadák se nekonal. Na takový film se jednou za čas v klidu podívám i v dnešní době. 55% ()

Galéria (124)

Zaujímavosti (8)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v USA, tak celé jeho natáčanie prebiehalo v Bulharsku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama