Reklama

Reklama

Všetky cesty vedú do hrobu

  • Česko Všechny cesty vedou do hrobu (viac)
Trailer 2

Albert (Seth MacFarlane) sa pretĺka ako nie príliš úspešný pastier oviec, býva u rodičov a práve dostal kopačky od okatej Louise (Amanda Seyfried), ktorej vadí jeho celoživotná zbabelosť. K svojej smole totiž žije v dobe, v ktorej sa každý druhý konflikt rieši súbojom a on pritom vôbec nevie strieľať. Aj na notorického outsidera sa ale niekedy môže usmiať šťastie. To Albertovo sa práve prisťahovalo do jeho mesta a volá sa Anna (Charlize Theron). Nielen že trafí desať terčov z desiatich, ale naviac má s Albertom svätú trpezlivosť a neoblomné odhodlanie naučiť ho strieľať. Pre Alberta je „výučba streľby“ životne dôležitá pretože sa pohádal s fúzatým objavom jeho bývalej Foyom (Neil Patrick Harris) a veľmi neuvážene ho vyzval na súboj. Vyhraté ale nemá ani keď vyhrá. Anna, ktorá má pre neho čím ďalej väčšiu slabosť je totiž stále ešte vydatá za najznámejšieho pištoľníka široko-ďaleko Clincha (Liam Neeson). A tomu sa rodiaci sa vzťah medzi vlastnou ženou a pastierom pochopiteľne nepáči. (TV Markíza)

(viac)

Videá (42)

Trailer 2

Recenzie (819)

verbal 

všetky recenzie používateľa

Mkfrlejn, kujón jeden, konečně překročil svůj stín a vymedvídkoval dokonalé humory. Abych zabránil dalším exotickým müslitelům v kurvení zdejšího hodnocení, vymyslel jsem jednoduchý test, který determinuje, zdalipak jste už zralí na tento typ laskavé lekrace nebo byste se měli nadále syndromaticky hihňat výhradně u romantických kokomédií s Dženyfer Anyston a opěvovat tu hnisavé, debilní taškařice Setha Rogena. Tak, zamyslete se nyní krátce nad pojmem „mastné krámy“. Pokud jste se zasekli pouze u uzenářského řetězce, pak jste nepochybně přesně tím prudérním sebestředným kokotem, za nějž vás okolí právem považuje, a nepomůže vám, ani kdybyste si na spánek přiložili všeléčivou sojku a nechali si proklovat lalok. Vy raději zůstaňte ve svém upjatém a bigotním světě a místo tohoto si raději počkejte, Až vyjde měsíc nebo jiná „duchaplná“ smaženice, při které si intelechtuálně poprskáte fiží. No a my, ostatní, co jsme se s kamennou tváří v pohodě dopracovali až k olejovité menstruaci, zapomeneme jen na okamžik, kdy Bárny nasral panu Tau do buřinky, směle si zapětkujeme a budeme příjemně naladěni z toho jemného, vytříbeného, milého, něžného a neskonale citlivého humoru, co tak rozkošně pohladí po šulínku každého nenapravitelného romancynika. A „Přilož si na to sojku“ by mělo okamžitě zlidovět. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Rková komédia z divokého západu s Charliz Theron a Liamom Neesonom ako záporákom. Silné to ingrediencie, ktoré vyšli na vnivoč. Sitcomovské primitívne vtípky bez nadväznosti, už len rehot divákov v pozadí chýbal, Macík bol dejovo oveľa konzistentnejší. Väčšina obsadenia pôsobila neprirodzene, napochodujeme do záberu a pokecáme si, okrem uvoľnenej Charlize Theron. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Málokedy sa stane, že mi je z nejakého filmu fyzicky nevoľno. Tomuto sa to podarilo v jednej konkrétnej scéne, ktorú som doslova musel prestať pozerať, lebo som z nej videl prvé sekundy a fakt ma napínalo na vracanie. Ak chcel Seth MacFarlane šokovať, určite sa mu to podarilo, ale mne to prišlo lacné. Ale hlavný problém nie je ani tak v tom, že je nechutný, ale v tom, že je nevtipný. A to, čo nezničil extrémne nevydarený scenár, to "úspešne" dorazil nesympatický kasting v čele s nepríjemnou Charlize Theron a tragickým Neesonom. Len minimum vecí ma aspoň trocha pobavilo (otrávená guľka a následný monológ, bicykel). ()

Boogeyman 

všetky recenzie používateľa

Zoufale nevyužitý potenciál - mnoho scén vyloženě volá po nějaké pointě, ale nedočkáme se jí, scénář je prostě trestuhodně odfláknutý. Tak třeba scéna s Christopherem Lloydem - úžasný cameo, ale k dokonalosti mu chyběla nějaká tečka. Pár povedený vtipů se naštěstí najde, super je brutální running joke s neustálými smrtelnými nehodami a funguje i ta romantika. Celkově špičkově natočený western, krásná kamera, výprava, hudba...vystříhat těch několik trapnětrapných fekálních scén a byla by to fakt příjemná komedie. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $42,720,965Tržby Celosvetovo $85,989,748Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ MacFarlanovo blnutie a drogové opary tento krát nenašli ten správny smer, nemá to ten správny haluzný nádych ako Macík, ani bohaté herecké obsadenie si tu tak úplne nenájde uplatnenie, jediné pozitívum je v každom ohľade a aj pri trápnom kikse sympatická Charlize Theron /40%/ ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (23)

  • Liam Neeson hraje postavu s jménem Clinch Leatherwood. Toto jméno hodně připomíná jméno Clint Eastwood, který se proslavil právě westernovými filmy. (tb_23)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (viac)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (viac)

Reklama

Reklama