Reklama

Reklama

Všetky cesty vedú do hrobu

  • Česko Všechny cesty vedou do hrobu (viac)
Trailer 2

Albert (Seth MacFarlane) sa pretĺka ako nie príliš úspešný pastier oviec, býva u rodičov a práve dostal kopačky od okatej Louise (Amanda Seyfried), ktorej vadí jeho celoživotná zbabelosť. K svojej smole totiž žije v dobe, v ktorej sa každý druhý konflikt rieši súbojom a on pritom vôbec nevie strieľať. Aj na notorického outsidera sa ale niekedy môže usmiať šťastie. To Albertovo sa práve prisťahovalo do jeho mesta a volá sa Anna (Charlize Theron). Nielen že trafí desať terčov z desiatich, ale naviac má s Albertom svätú trpezlivosť a neoblomné odhodlanie naučiť ho strieľať. Pre Alberta je „výučba streľby“ životne dôležitá pretože sa pohádal s fúzatým objavom jeho bývalej Foyom (Neil Patrick Harris) a veľmi neuvážene ho vyzval na súboj. Vyhraté ale nemá ani keď vyhrá. Anna, ktorá má pre neho čím ďalej väčšiu slabosť je totiž stále ešte vydatá za najznámejšieho pištoľníka široko-ďaleko Clincha (Liam Neeson). A tomu sa rodiaci sa vzťah medzi vlastnou ženou a pastierom pochopiteľne nepáči. (TV Markíza)

(viac)

Videá (42)

Trailer 2

Recenzie (819)

petero 

všetky recenzie používateľa

Rková komédia z divokého západu s Charliz Theron a Liamom Neesonom ako záporákom. Silné to ingrediencie, ktoré vyšli na vnivoč. Sitcomovské primitívne vtípky bez nadväznosti, už len rehot divákov v pozadí chýbal, Macík bol dejovo oveľa konzistentnejší. Väčšina obsadenia pôsobila neprirodzene, napochodujeme do záberu a pokecáme si, okrem uvoľnenej Charlize Theron. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Bohužiaľ, všetky vydarené vtipy boli v traileroch. Všetky. Zvyšok sú nechutnosti (nič proti vulgárnemu humoru, ale tu mi to aj v súvislosti s príbehom a obsadením prišlo fest cez čiaru) a scény, v ktorých sa výborní herci (Charlize je čarovná, Liam si úlohu záporáka vychutnal do dna) snažia hlavnému predstaviteľovi nahrávať tak, aby to aspoň trochu fungovalo. Našťastie sa im to často darí. Napriek tomu si predstavujem, aká pecka to mohla byť, keby Alberta hral niekto iný (napríklad nejaký skutočný herec) a keby sa z filmu vystrihali trápne zbytočnosti, napr. celá línia s Ribisim a Silvermankou. Plusové body za skvelé cameá, hlavne to záverečné. 5/10 ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa jedno veľké prekvapenie. Nie je veľa westernových komédií a tie čo sú, tak zvyčajne za moc nestoja. To však nie je tento prípad, tu vám totiž táto ujetá a bláznivá vecička od začiatku až do konca nedovolí zavrieť smiechom skrivené ústa. Humor a vtipné scénky sa na vás zosypú ako krúpy počas letnej búrky a nedajú vám ani na chvíľku vydýchnuť. Či už sú to absurdné dialógy, nezmyselné situácie alebo neobvyklé chovanie sa postáv, všetko sa vždy preklopí do zábavnej roviny. Dejovo to síce možno je málinko schématické a ošumelé, to vám však počas snímku vôbec nedôjde. Na nejaké úvahy nad príbehom proste nie je čas, pretože humorná vložka tak či tak všetko zatieni a prevalcuje. O nič iné tu nejde, len o zábavu a tej je tu teda požehnane :). Kto hľadá niečo na spríjemnenie večera a zlepšenie nálady tak hor sa do toho. 85/100 ()

Šakal 

všetky recenzie používateľa

Jak vidno, Charlize Theron, narozdíl od zdejší pubescentní většiny, co slintá nad jejími fotkami popř. si ho honí u jejích videí, smysl pro humor a sebeironii nepostrádá. Mohlo to být sice ještě o poznání nekorektnější, ale za ten nadhled, humor všeho druhu, ANO i inteligentní, si S. MacFarlane body právem zaslouží. Tenhle netradiční pohled na zkurvenej divokej západ, kdy chlap spořádaně čeká dole v bordelu na svou šukající děvku (pardon dívku) a naopak ženská chlapovi vystřílí na pouti růži resp. kachničku, (na)učí ho střílet, sežene chlast a výživný koláček- nepostradatelné to ingredience při západu slunce, nepostrádá nápad, (ne)vkusně baví a to se počítá! Pokud (romantickou) komedii, tak takovouto, kdykoliv a kdekoliv. Ne nutně na divokém západě. A (děti) nezapomeňte...na pouti se umírá! Palec nahoru za SPOILER návrat do budoucnosti resp. Ch. Lloyda a nespoutaného Djanga resp. J. Foxxe. 80%[Btw, konečně jsem pochopil, proč měl Krakonoš stále po ruce, nejlepší přítelkyni sojku]. ()

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

Fanoušek westernů nejsem, ale tohle fakt pobavilo. Několik povedených hlášek, přesně tento typ humoru mi sedí. Já se bavil a párkrát pořádně zasmál, jako praštěná komedie sedí výborně. Hledat v něčem větší smysl, logiku a nějaký příběh nemá smysl. Vypnout a užít si hlášky je to nejlepší, co může divák udělat .. 7/10 = 73% ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (23)

  • Scéna, kdy se Albertovi (Seth MacFarlane) nepodaří ani z naprosté blízkosti trefit lahve revolverem, je odkazem na klip písně "Wynona's Big Brown Beaver" od skupiny Primus. (Corpsegrinder)
  • Liam Neeson hraje postavu s jménem Clinch Leatherwood. Toto jméno hodně připomíná jméno Clint Eastwood, který se proslavil právě westernovými filmy. (tb_23)
  • Natáčení probíhalo v Utahu ve městě Monument Valley a v Novém Mexiku ve městě Santa Fe. (Terva)

Súvisiace novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (viac)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (viac)

Reklama

Reklama