Reklama

Reklama

Všetky cesty vedú do hrobu

  • Česko Všechny cesty vedou do hrobu (viac)
Trailer 1

Albert (Seth MacFarlane) sa pretĺka ako nie príliš úspešný pastier oviec, býva u rodičov a práve dostal kopačky od okatej Louise (Amanda Seyfried), ktorej vadí jeho celoživotná zbabelosť. K svojej smole totiž žije v dobe, v ktorej sa každý druhý konflikt rieši súbojom a on pritom vôbec nevie strieľať. Aj na notorického outsidera sa ale niekedy môže usmiať šťastie. To Albertovo sa práve prisťahovalo do jeho mesta a volá sa Anna (Charlize Theron). Nielen že trafí desať terčov z desiatich, ale naviac má s Albertom svätú trpezlivosť a neoblomné odhodlanie naučiť ho strieľať. Pre Alberta je „výučba streľby“ životne dôležitá pretože sa pohádal s fúzatým objavom jeho bývalej Foyom (Neil Patrick Harris) a veľmi neuvážene ho vyzval na súboj. Vyhraté ale nemá ani keď vyhrá. Anna, ktorá má pre neho čím ďalej väčšiu slabosť je totiž stále ešte vydatá za najznámejšieho pištoľníka široko-ďaleko Clincha (Liam Neeson). A tomu sa rodiaci sa vzťah medzi vlastnou ženou a pastierom pochopiteľne nepáči. (TV Markíza)

(viac)

Videá (42)

Trailer 1

Recenzie (819)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Seth MacFarlane ma už po druhý raz dostal. Síce úvod je trochu nemastný neslaný a miestami sa tu ťaží zo zbytočného trápneho humoru, ale pokiaľ vydržíte príde jedna hviezdička, ktorá pridá hviezdičku navrch. Hej, hej hádate správne, Charlize Theron dostala film na zábavnejšiu koľaj a okrem toho, že sa to hneď lepšie pozeralo som sa aj zasmial, čo sa mi pri dnešných komédiách stáva malo krát. Seth MacFarlane a jeho vtip mi skratka sedia rovnako ako menšie odkazy na niektoré filmy. 85% - 4* ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Rozporuplná blbina, ktorá by bola fajným 6-dielnych sitcomom. Skvelé cameá (Marveláci s ich našróbovanými cameami Stana Leeho sa môžu učiť), topkový casting a zopár cool vtipov zasadených do odvážne strihnutého antiwesternového sveta, aký sme tu ešte nemali. Na druhú stranu zopár extrémne silených až trapných vtipov, a režijne tak zvládnutých scénok, že by sa hodili skôr do bonusu s nevydarenými zábermi. Akoby mal MacFarlane málo času a ani nerobil opakovačky. Akoby to splácal za týždeň. Tretiu hviezdičku, zvažovanú niekoľko dní, dávam za dobrú náladu filmu. A za Neila Patricka Harrisa, ktorý je z celého filmu najvtipnejší. Samotný MacFarlane ako ťahúň zlyháva. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Divoký západ byl místem, kde žádná dívka nechtěla zůstat patnáctiletou starou pannou, existovaly tři písničky, nikdo se nedokázal zasmát na fotce a na pouti se umíralo. To jsem při mladickém pročítání mayovek netušil. Díky za rozšíření obzorů a zejména díky za vynikající humor, který sice patrně několikrát překročil hranici dobrého vkusu, ale ten já nemám, takže se jedná spíše o nekvalifikovaný odhad. Musím se přiznat, že mě nejvíc bavil křesťanský vztah panice s prostitutkou a tomu něžnému vytírání cizího semene z vlasů své vyvolené se opravdu nedá říkat jinak než LÁSKA. Dle statistického průzkumu je ideálním divákem pro tento snímek zamilovaný fanda výkalů s proklatě pomalým koltem, ale to je spíše jen odhad, protože lidé těchto vlastností hrozně lžou při vyplňování dotazníků. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Všechny cesty vedou do hajzlu. Tak maximálně. Tohle je holt ten známý problém, že když někdo natočí komedii co se opravdu povede, tak má neotřesitelný pocit, že ať příště natočí cokoliv musí to být prostě vtipné. A to je přesně případ tohohle filmu a jeho tvůrce. Jako, že Méďa byla fakt pecka o tom žádná. Tohle je bohužel jenom přehlídka ovčomrdačského, fekálního a místy opravdu trapnýho humoru kterej je sice sem tam proloženej nějakou opravdu povedenou hláškou nebo situací, ale těch je pohříchu kurevsky málo. Navíc délka je těžce přestřelená. Kdyby to mělo aspoň tempo a po 90 minutách to skončilo, tak bych zamhouřil obě oči, ale takhle prostě nemůžu dát vyšší hodnocení než dávám. Ostatně tenhle film se mi od začátku moc nezdál a ani když byla možnost jít na CSFD projekci, tak jsem do toho nešel a dobře jsem udělal. Dál je zbytečný to rozepisovat. Radši si znova pustím masakroidní Sousedy než tenhle hodně slabej odvar.40% ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $42,720,965Tržby Celosvetovo $85,989,748Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ MacFarlanovo blnutie a drogové opary tento krát nenašli ten správny smer, nemá to ten správny haluzný nádych ako Macík, ani bohaté herecké obsadenie si tu tak úplne nenájde uplatnenie, jediné pozitívum je v každom ohľade a aj pri trápnom kikse sympatická Charlize Theron /40%/ ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (23)

  • 8. prosince 2013 jsem prostřednictvím diskuze zveřejněné na tomto webu vymyslel český název filmu. (Zbranicus)

Súvisiace novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (viac)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (viac)

Reklama

Reklama