Reklama

Reklama

Film inšpirovaný pravdivým príbehom. Al Pacino hviezdi ako starnúci rocker Danny Collins, ktorý sa nedokáže vzdať svojho spôsobu života. Ale keď jeho manažér (Christopher Plummer) nájde 40 rokov starý list, ktorý Dannymu napisal sám John Lennon, rozhodne sa Danny zmeniť svoj život, nájsť si pravú lásku, cestu k rodine a začať druhé dejstvo svojho života... (Continental film)

(viac)

Videá (19)

Trailer 1

Recenzie (172)

Wally 

všetky recenzie používateľa

Po sté zfilmované totéž...napravení notorického zhýralce... ale nějak mi to nevadilo. Bonusem je opravdu skvělý soundtrack a Al Pacino. Bohužel u něj začínám mít v poslední době podobný problém jako s J. Deppem...teatrální gesta, mumlání, skelný pohled, přehrávání...jako by byl pořád pod parou... Škoda... ()

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

Pacino je Pacino... o tom ziadna... ale toto tu som uz videl tolko krat, ze sa mi z toho zveda kufr. To zas a znova potvrdzuje moju teoriu o 5 kostrach scenara, ktore koluju v Holom Ude ako kocik medzi pedofilmi. Cize zly sa stane dobrym a ide odcinit co posral za posledne roky...pomaly si vybuduje nejaku tu cesticku, ktoru samozrejme dojebe...ale aj tak mu vsetci odpustia a zivot ide dalej. ()

Reklama

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Je příjemné vidět po delší době Al Pacina ve snímku, kde nehraje žádného tvrďáka, cholerika, gangstera, atd. Druhá míze je poněkud nudnější záležitostí, čas u ní příliš rychle neplyne, takže proto dávám pouze 3*, ovšem herecké výkony a hudba rozhodně potěší, stejně jako doslov v závěrečných titulcích. ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Nebudu skrývat mírné zklamání, očekával jsem vše, jen ne naprosto tuctovou rodinnou vztahovku s vedlejší romantickou linkou, která pracuje s opotřebovanými šablonami. Je pravdou, že některé scény se povedly a dokáží chytit za srdce, ale jako celek film zcela zapadá do ztracena. Jedinou přidanou hodnotou je výkon Al Pacina. Drama jako stvořené pro komerční televize, které nemají čím vyplnit program, a komedie se koná jen velmi náznakově. ()

Mishqo 

všetky recenzie používateľa

75-80% ... Po dlhom čase ma Al Pacino presvedčil, že ešte nepatrí do starého železa a ukázal všetko čo je v ňom. Prerod starého, zhýralého a neusadeného hudobníka, ktorý sa na staré kolená rozhodne zmeniť po tom čo sa dostane k dopisu od Johna Lennona, ktorý mu bol adresovaný ešte pred 40 rokmi. Ako to dopadne už uvidíte sami ak sa to rozhodne pozerať. Bolo to príjemne vtipné a odľahčené no miestami aj trpké. A celý cast bol v pohode, špeciálne tá staršia generácia. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (10)

  • Film je inspirován příběhem britského folkového zpěváka jménem Steva Tilstona. Ten našel dopis, který mu před 34 lety napsal John Lennon. (Pegaz83)
  • Koncert Dannyho Collinse (Al Pacino) na začátku filmu se natáčel v Los Angeles na koncertě skupiny Chicago. (Pegaz83)

Reklama

Reklama