Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cat Stevens (Terence Hill), ktorého postrelil bandita Finch (Glauco Onorato), nájde útočisko v malom cirkuse principála Mamyho (Lionel Stander). Ten je skutočne veľmi chudobný a jeho jedinými zamestnancami sú štyria akrobati. Medzi obyvateľmi zlatokopeckého mestečka Lucky Town sú však veľmi obľúbení. Cirkusanti ukryjú Cata v svojej maringotke a ochránia ho pred prenasledovateľmi. Tým však ohrozia sami seba a odveta nedá na seba dlho čakať. Finchovi ľudia z pomsty zabijú mladého akrobata Joa. To však nemali urobiť. Cat spolu so silákom z cirkusu, Hutchom Bessym (Bud Spencer), pomôže šerifovi nastražiť pascu. Usporiadajú v cirkuse predstavenie, v ktorom ukážu, ako banditi sužujú kraj a poctivých ľudí, okrádajú ich o pôdu i majetok. Obyvatelia mestečka konečne naberú odvahu ozvať sa. Záverečné prenasledovanie banditov uličkami mestečka vyvrcholí obrovskou bitkou, kde majú jednoznačne prevahu Cat a Hutch. A tí dajú lotrom poriadnu príučku... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

Kym taky Villaggio hned zacinal komediou so svojim Fantozzim, BS a TH sa museli ku komediam prepracovat. Kopec bot je pahorok u Tombstone - 1875 tam zalozili cintorin. konecna nahanacka je dlha a fraskovita, komedialny potencial to stale nemalo, ide o klasicky western se vsim vsudy. 

odpadlik123

odpadlik123 (hodnotenie, recenzie)

Sapristi, to ten, kdo popisuje fotogalerii, nepozná Eastmana? Pravda, má tak trochu jiný melír :)

korbitch22

korbitch22 (hodnotenie, recenzie)

tosim zase perlí v komentáři,ten je úplně mimo.....Spencer je tady spencer,ne Carlo Pedersoli,Tosime víš hovno,zvlášť o filmech Hill/Spencer,to je už asi desátá chyba v komentářích k jejich filmům,pochybuju že si něco z toho viděl...seš divnej a tvůj počet bodů je jednou z největších záhad čsfd.

Enrico

Enrico (hodnotenie, recenzie)

Přesně tak, toto není komedie ! Tolik mrtvých v jiném filmu s BS a TH určitě není. Ale koukat se na to dá ! 70 %.

Reklama

Reklama