Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brány Hotela Transylvánia sa otvorili ľudským návštevníkom a veľa sa toho zmenilo, odkedy tam po prvýkrát zavítal mladý Jonathan. S Drakulovou dcérou Mavis majú teraz utešeného synčeka Denisa, ktorý však nepreukazuje žiadne známky upírskeho správania. A to robí vrásky na čele jeho starému otcovi, grófovi Drakulovi. Keď Mavis a Jonathan odídu na niekoľko dní z domu a malého Denisa nechajú v dedkovych rukách netušia, že si zaumieni urobiť z vnúčika pravého upíra. A to za každú cenu. Medzitým do Hotela zavíta Drakulov otec, večne namrzený Vlad. Neverí vlastným očiam, že jeho pravnuk nie je ozajstný upír a z Hotela Transylvánia sa stala obľúbená atrakcia pre ľudí! (Itafilm)

(viac)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (369)

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Co by neudělal dědeček pro milovaného vnoučka, který se ale bohužel nevyklubal zcela podle tradičních stínochmurných představ? Děj dává smysl, navazuje na jedničku a některé vtípky jsou podařené. Sice nejde o převratný animák, ale solidní představitel žánru to je a dívat se na něj beze studu mohou i dospělí. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa to Mel Brooks viac menej zachraňuje pred tým, aby to skutočne spadlo do zúfalého priemeru, akým podľa mňa bol prvý diel. Viem, že film má veľa fanúšikov, no mne sa Hotel Transylvania nezdal byť najlepším filmom. Čo sa ale týka pokračovania, tak vidím určité aspekty zlepšenia. Stále nemám pocit, že by to bolo ucelené ako film, no miestami mi to príde vtipnejšie a bláznivejšie. To je fajn. Pridávanie smartfónov a notebookov v animáku mi osobne dosť prekáža, lebo to musí byť moderné pre moderné publikum... a je to dosť otrava. Ale je fajn vidieť Draculu, ktorý má opäť svoj láskavý výraz tváre. Vlad je skvelý a pár scénok sa podarilo. Osobne by som si to znovu nepozrel, ale som rád, že aspoň raz som k tomu našiel cestu. Čo sa týka animácií, tak animácia na postavách je podľa mňa trošku prestrelená, ale páčia sa mi pozadia a aj dizajny sú celkom fajn. Tohto roku boli podľa mňa oveľa silnejšie animáky, ktoré tento film prekonali. Ale to je len môj názor. Každopádne som sa celkom zabavil a to mi stačilo. ()

Reklama

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Rovnako ako v prvej časti, aj tu ma veľmi bavilo ako sa pohrali s postavami. Zase si ale myslím že film mohol byť oveľa vtipnejšie. Stále ide len o priemerný animák, pre všetky vekové kategórie, no nie je to extra trieda. Na druhej strane, trochu mi séria prirástla k srdcu. (ani sám neviem prečo) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $80miliónovTržby USA $169,700,110Tržby Celosvetovo $474,800,000 Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ samozrejme že už to nemá tú tendenciu zábavnosti a moment prekvapenia ohľadne nápaditosti scén ako mal prvý diel ale aj tak v celku na pokračovanie pozerateľné a pár dobrých frkov sa tu nájde, na škodu je toho moc modernizovania aby tam bola zakomponovaná dnešná "in" doba a hlavne hranie sa s mobilom, našťastie malý Dennis baví, zas taký uletený Jonathan tam je skoro úplne nevýrazní, ale ušlo to /videl v kine 3D verziu: 75%/ ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Jednička mi přišla průměrná, no tohle je ještě průměrnější, ale kvalitu alespoň v podobě vtipu, který je tu klíčový si to udrželo. Příběh takměř o ničem jako předchozí díl, což je pro mě neodpustitelné. Chápu, že animované filmy jsou hlavně pro menší diváky, ale pokud to srovnám z dokonale vystavěnými příběhy Ledového království, Hledá se Nemo, V hlavě, Toy Story a mnohých dalších působí to jako ubohá snáška komediálních scének naházených ledabyle za sebe. Vtip a vizuální nápaditost, jediné, co tenhle film drží nad vodou. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (18)

  • Na začátku filmu, když se fotí svatební fotografie, není nikdo z upírů na pořízených fotografiích vidět. Vzhledem k tomu, že fotografie funguje na stejném principu jako video, by tedy upíři neměli být vidět ani na videích. Později ve filmu jsou ovšem upíři viditelní na záběrech bezpečnostních kamer a video hovorech přes mobilní telefon. (hansel97)
  • Drákula si rozbije displej mobilu při rozhovoru s Mavis v kempu. Když pak Drákula volá Mavis už v hotelu, je mobil opět opravený. (Bednobuch)

Súvisiace novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (viac)

Reklama

Reklama