Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brány Hotela Transylvánia sa otvorili ľudským návštevníkom a veľa sa toho zmenilo, odkedy tam po prvýkrát zavítal mladý Jonathan. S Drakulovou dcérou Mavis majú teraz utešeného synčeka Denisa, ktorý však nepreukazuje žiadne známky upírskeho správania. A to robí vrásky na čele jeho starému otcovi, grófovi Drakulovi. Keď Mavis a Jonathan odídu na niekoľko dní z domu a malého Denisa nechajú v dedkovych rukách netušia, že si zaumieni urobiť z vnúčika pravého upíra. A to za každú cenu. Medzitým do Hotela zavíta Drakulov otec, večne namrzený Vlad. Neverí vlastným očiam, že jeho pravnuk nie je ozajstný upír a z Hotela Transylvánia sa stala obľúbená atrakcia pre ľudí! (Itafilm)

(viac)

Videá (13)

Trailer 3

Recenzie (369)

Tsuki 

všetky recenzie používateľa

Na druhý díl jsem se hodně dlouho těšila a moje nadšení ještě stouplo, když jsem si projížděla první hodnocení, které byly vesměs pozitivní a mnoho lidí navíc hodnotilo lépe než u jedničky. Bohužel, právě tohle je příklad toho, že mé subjektivní hodnocení se může od názoru ostatních lišit. Dvojka je sice opět nadprůměrným animákem, se všemi mými oblíbenými postavičkami v čele s Mavis, ale přijde mi, že se z příběhu vytratilo ono kouzlo, které měl první díl. I vtipu je tam podle mého názoru o něco míň, některé fóry se navíc opakují z prvního dílu. Film jsem si opět užila v původním znění ve Slovanském domě, ale při odchodu z kina se zkrátka neopakovalo ono nadšení, které si pamatuju z doby před třemi lety. ~(3,6)~ ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

O malinkú kvapku lepšie ako jednotka. Tých bláznivých situácií a scénok (niekedy hraničiacich až s absurditou prevrátenou na vtip) je tu predsa len trocha viac a tým pádom je tu i viac zábavy pre deti. Navyše sa mi zdalo, že dejová linka bola trochu kompaktnejšia, pričom ma dokázala zabávať po celý čas. Viac generačné ponímanie Draculovej rodiny je skrátka super zábavný nápad. A hlavne je to snáď jediná rozprávka či film, v ktorej sa mojim deťom páčili netopiere. 75/100 ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

V Transylvánskom hoteli to srší farbami, ale aj prehnanými bláznovstvami predovšetkým vďaka enormnému vlkodlačiemu potomstvu. Všetci s dobrým úmyslom a temným strašidlovým poslaním vyvíjajú úsilie dobyť detské srdce posolstvom, ako fajn je byť dobrosrdečnou príšerkou a občas pri tom vyceriť zuby či radšej vôbec si nepamätať svoje gény, aby sa vďačne stali obľúbenými figúrkami. Hotel Transylvánia 2 v ničom nezaostáva za originálom, len kvôli svojmu poradovému číslu nevie ponúknuť tak prelomové prostredie či hlavné postavy. Dejovo nadväzuje na predchádzajúci príbeh, no prezentované ozvláštnenie spadá na úroveň navršovania opozeraných fígľov a situačných point. Detský divák ocení hravý štýl a superrýchle schopnosti hlavných hrdinov, no skutočný závan jedinečnosti prichádza až so vstupom Drakulovho otca na scénu deja. Síce trocha neskoro, no pre komplexný dojem hravej nemŕtvej zábavky sú rodičia ochotní prehrýzť sa klišéovitými dialógmi i predvídateľnosťou príbehu kvôli celkom milému osadenstvu i správne viditeľne nadávkovanému posolstvu o potrebe mať sa radi bez ohľadu na to, či ste krvilačná príšera alebo len náhodný turista z ľudskej ríše. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

O niečo zaujímavejšie ako jednotka. Má to pár parádnych scén - vlkolak naháňajúci lietajúci tanier, alebo všetko so Slizom, ale inak je to tradičná hodnotová záležitosť. Mierne srandy v rámci popkultúrnych odkazov potešia, ale v zásade sa nejedná o nič svetoborné. Od štúdia Sony sa ale jedná o tú lepšiu vec. Hotel Transylvánia je bláznivý, plný tradičného amerického humoru a tancovačiek. Nebolí z toho hlava a nie je to také hodnotovo neznesiteľné ako posledná Ice Age, ale stále to nezanechá taký skvelý dojem ako čokoľvek od Disneyho, alebo dreamworks. ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Rovnako ako v prvej časti, aj tu ma veľmi bavilo ako sa pohrali s postavami. Zase si ale myslím že film mohol byť oveľa vtipnejšie. Stále ide len o priemerný animák, pre všetky vekové kategórie, no nie je to extra trieda. Na druhej strane, trochu mi séria prirástla k srdcu. (ani sám neviem prečo) ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (18)

  • Príbeh filmu sa odohráva sedem rokov po prvom dieli a vek hlavných postáv je nasledujúci: Dracula má 539 rokov, Mavis 125 rokov a Jonathan má 28 rokov. (MikaelSVK)
  • Na začátku a na konci filmu hraje „I'm In Love With a Monster“ od Fifth Harmony. (SONY_)

Súvisiace novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (viac)

Reklama

Reklama