Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvá vdova Norma Batesová a jej hanblivý 16-ročný syn začínajú nový život v tajomnom pobrežnom mestečku. (SkyShowtime)

Recenzie (7)

Hunt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jsem fanoušek mistra Hitchcocka a jeho Psycho (1960). Po prvním díle jsem velmi spokojeny, nápad a synopse seriálu se mi zamlouvá, zpracování taky fajn,tak se těším na další díly ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Teenager Norman Bates objaví v suteréne domu mŕtveho otca, na ktorého padla polica a tak uteká vyhľadať svoju mamu, ktorá však po objavení manželovho tela nie je príliš prekvapená. O 6 mesiacov neskôr sa rodina Batesových sťahuje do nového mesta, v ktorom pani Norma kúpila dom spolu so zanedbaným motelom. Zatiaľčo Norman spoznáva nových spolužiakov a mama sa dostane do konfliktu s predchádzajúcim vlastníkom domu a motela, ktorému dom zabavila banka kvôli hypotéke a vytýka jej, že pozemok patrí jeho rodine. Čoby nadšený fanúšik Psycha som sa s miernou skepsou rozhodol pozrieť seriál na motívy tejto knihy a filmov, nakoľko dej odohrávajúci sa v súčastnosti mi trochu nesedel.Avšak prvá časť ma presvedčila o tom, že obavy boli zbytočné a seriál má pilotnú časť spracovanú vo výbornom tempe a výborne sa dopĺňajú aj hlavný predstavitelia seriálu. Úvod za 90%. ()

stitch7 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Napětí se fakt nebuduje tak, že ve dvě ráno se zastaví náhodní policajti a bez jakéhokoliv důvodu začnou slídit. "Mohu použít záchod?" byl fakt vrchol. Norman moc hrát neumí. Ale bavil jsem se. ()

Reklama

Reklama