Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neberte si nič na sekeru... Sekerovci žijú v Timravanoch, malom mestečku v nešpecifikovanom kúte Slovenska, dostatočne ďaleko od Bratislavy. Miestni si na označenie ""mesto"" potrpia, v skutočnosti však Timravany vykazujú všetky znaky dediny. V centre diania sitkomu sú manželia Vincent a Jarmila Sekerovci. Vincent je najväčší škrob v meste a jeho najčastejšia veta znie ""Určite je to drahé"". Jarmila je pokojná a dobrá duša, rada háčkuje a vedie spevokol. Manželia spoločne vedú rodinný biznis – malé mäsiarstvo. Sekerovci majú tri deti. Dcéra Betka je v tínedžerskom veku, pohŕda rodinou a čo najskôr sa chce dostať z malého mestečka preč. Syn Pipo je futbalista, rebel a trošku ""vyšinutý"". Pomáha otcovi v mäsiarstve. Najstarší syn Jano sa po rokoch strávených v Bratislave rozhodol vrátiť do rodného mestečka a spolu so svojou snúbenicou si chcú postaviť dom. Zatiaľ však bývajú u rodičov... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (57)

Dashiella 

všetky recenzie používateľa

Zas raz sa ukázalo, že robiť humor ( a najmä ten televízny) sa na Slovensku vôbec neoplatí ... ďakujeme vám, milí diváci a komentátori. Samozrejme, všetci sme vychovaní na Black Books a IT Crowd a How I Met Your Mother a neviem čom ešte. A ja netvrdím, že snaha sa cení, veď keď sa to povie, tak je to len z ľútosti, v televízii to platí dvojnásobne. Ale úprimne, kto si k včerajším dvom prvým častiam sadol a trochu sa otvoril tomu, že sa u nás niečo deje a že sú tvorcovia, ktorí sa naozaj snažia a nepíšu a netočia len preto, aby neviem, mali prachy alebo čo, tak nemusel byť stopercentne sklamaný. Ja som nebola, pobavila som sa. Nepotrpím si sama na rodinné seriály, ale tu to celkom dobre nastavili- rodičia z dediny x deti z Blavy. Ďalej mi nesedí postava otca a najmä jeho stvárnenie a predovšetkým občasná zbytočná retardácia deja, kedy to jednoducho neklape tak, ako by v správnom sitcome malo. DOPLNENIE: A samozrejme, ako inak, prvé dva diely ešte ako tak snaživé poslali nasledujúce dva do hlbokého podpriemeru. Ach jaj. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto je naozaj úplné dno. Hlbšie sa už klesnúť nedá. Slovenská súkromná televízna stanica Markíza vyprodukovala ten najväčší hnoj v oblasti žánru zvaného sitkom. V posledných rokoch to ide s televíznymi seriálmi v našich krajoch rýchle dole vodou. To je neodškriepiteľný fakt. No keď porovnám všetky tie nepodarky, čo som tu už ostro skritizoval, so "Sekerovcami", tak mám trocha výčitky svedomia. Pretože toto je oveľa, oveľa horšie. Mimoriadne trápny humor a totálne neschopní herci. V roku 2010 bolo natočených dvanásť častí a radšej ich vtedy ani neodvysielali. Tento kreténsky projekt bol ukončený a odložený do archívu. Nechápem načo ho odtiaľ po troch rokoch vytiahli. V súvislosti s hodnotením tohto titulu ma napadajú všelijaké kvetnaté výrazy, čo by ho vystihli, ale budem sa musieť uspokojiť s tým, že to proste označím ako odpad! ()

Reklama

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

Narkóza ma ani tentokrát nesklamala. Totálne nezáživný seriál s nahratým smiechom, cirkusantom z Partičky a hercami, ktorí sa snažia hrať, no akosi im to nejde. Dôkaz toho, že Narkóza predhodí divákom akúkoľvek úbohosť (a to som ešte slušný), len aby to natrela svojej o nič lepšej konkurencii. Katastrofa, no nič iné som od televízie takéhoto formátu ani nečakal. ()

Brundisson 

všetky recenzie používateľa

Skoda tohto serialu,ze nevydrzal dlhsie na Markize.Spociatku som mu nedoveroval,no postupne som mu prisiel na chut a posledne casti ma bavili.Celkom slusny priemer na slovenske podmienky.Autorom sa myslim podarilo vyskladat humornu zostavu hercov,ktora tvori zabavnu rodinku.Mna najviac bavili Libezniuk s tym jeho ruskym prizvukom,potom samozrejme Kemka,ktory nastastie nehral slabomyselneho aj ked mu to pasuje.Dobra bola aj Tana Kuliskova,ktora sa hodi do komedii a hlavne sa mi pacila nova herecka Alena Duranova,najma to ako gulala ocami. ()

Yelush odpad!

všetky recenzie používateľa

Dom plný mentálne retardovaných preafektovaných a trápnych postavičiek s Pipom a fotrom na čele. To sa nedá urobiť sitcom či seriál bez extrémneho afektu všetkých zúčastnených? Na Slovensku asi nie. PS: Aby som nekrivdil Táni Kulíškovej, ktorá sa ako jediná snaží normálne hrať, aj keď medzi toľkými idiotmi jej to asi aj tak dlho nevydrží. ()

Galéria (78)

Reklama

Reklama