Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

m.a.t.o. odpad!

všetky recenzie používateľa

OK, od Ordinácie v ružovej záhrade je to jednoznačne posun vpred, povedzme, že po technickej stránke (kamera, strih) a výberom lokácií to preští aj konkurenčný Panelák, ale stále je to iba telenovela, pretože - scenáristi sa točia stále na mieste, absolutne absentuje humor (áno, od denného seriálu vyžadujem aj štipku humoru) a nakoniec - herci sú neuveriteľní, niektorí (Loj, Pocisková, Túma, Deák) až trápni... ()

klúčik 

všetky recenzie používateľa

Mám rád pôvodné seriály , ale tieto nové " výtvory " sa akosi začali podobať na venezuelsko - argentínske somariny. Jednoducho je to slabučké a naivné !!!! Herci musia hrať , aby si zarobili - z niektorých sa stanú "hviezdy " , ktoré po prekročení hraníc nik nepozná a u nás sa idú s nimi bulvárne denníky pokakať... Toto je neskonalé blato...... hodnotím 5%. ()

Reklama

Pharao20 odpad!

všetky recenzie používateľa

Dalsi serial pre dochodcov a inych ludi s odumierajucimi mozgovymi bunkami - teda beznych divakov markizy...nikto normalny toto s oblubou pozerat nemoze...herecke vykony su amaterske (vacsina) dialogy umelo dramatizovane a maximalne trapne a nezaujimave..posobi to maximalne neprirodzene...videl som sice len asi 30 minut z jednej casti pocas vecere v praci ale stacilo mi to ... ()

pali87 

všetky recenzie používateľa

Prečo sa tie slovenské seriáli berú tak vážne, divák si počas sledovania nemá kedy oddychnúť. Tvorcovia úplne odmietajú realitu a ostáva len herecká šeď opakujúca patetické dialógy, odohravajúca sa v sterilnom prostredí kulís, bez života a bez nápadu. A hlavne je cítiť že po vyriešení základných problémov postáv v prvej sérii, tvorcovia nebudú vedieť kam sa s vývojom príbehov pohnúť a seriál skončí a nahradí ho iný, podobný a tak dookola a dookola.. ()

MaxForValue odpad!

všetky recenzie používateľa

Búrlivé víno by mohlo už konečne dozrieť a dať priestor niečomu normálnejšiemu. Rozumiem tomu, prečo herci do toho idú, ale prečo si najprv neprečítajú aspoň scenár a takto sa degradujú. Kde sú tie časy "normálnych" seriálov, ktoré mali hĺbku, myšlienku, ideu, boli celospoločensky akceptovateľné pre svoju seriálovú "ľudskosť"? Načo točíme slovenské telenovely, keď už aj tie argentínske sú už tak zúfalo neatraktívne pre väčšinu populácie? ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • Kvôli príbehu boli vytvorené dve fiktívne značky Víno Dolinský a Rozner Wine. Taktiež im privlastnili vlastné etikety, nalepené na fľašiach. (Johnny.ARN)
  • V 40. epizóde pozerajú deti jednu z predchádzajúcich častí seriálu. (Johnny.ARN)
  • 870 000 je najvyšší dosiahnutý počet divákov. Rekord si seriál vytvoril 1. apríla 2013. (Zdroj: cas.sk)

Reklama

Reklama