Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

bubblebobble

všetky recenzie používateľa

Neuveriteľné ako ma naše seriály dokážu na začiatku baviť a ako ich následne dokážem znenávidieť. Úplne otrasné správanie sa tvorcov s mottom "vytrieskajme z toho čo sa dá" je tak okaté a aspoň trocha vnímavého diváka musí uraziť. Kedy už konečne pochopia, že nejde o kvantitu ale o kvalitu? O to, aby každá časť dávkovala postupne napätie a aby sa divák nevedel dočkať ďalšej časti, ktorá samozrejme nepôjde každých 24 hodín? ()

m.a.t.o. odpad!

všetky recenzie používateľa

OK, od Ordinácie v ružovej záhrade je to jednoznačne posun vpred, povedzme, že po technickej stránke (kamera, strih) a výberom lokácií to preští aj konkurenčný Panelák, ale stále je to iba telenovela, pretože - scenáristi sa točia stále na mieste, absolutne absentuje humor (áno, od denného seriálu vyžadujem aj štipku humoru) a nakoniec - herci sú neuveriteľní, niektorí (Loj, Pocisková, Túma, Deák) až trápni... ()

Reklama

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Bohužiaľ som videl viac epizód ako bolo zdravé (2013/14) a musím vám s prekvapeným výrazom oznámiť, že bma prekvapuje, že aj v roku 2016 to stále vysielajú. Už vtedy sa to za-cyklilo a hlavný párik sa pohádal-udobril, už bola skoro svadba, no nakoniec nebola. S niekym iným sa mali brať, no nakoniec z toho nič nebolo. Odpad odpadov. ()

peiton odpad!

všetky recenzie používateľa

Už mám s týchto nekonečných slovenských akože ,,telenoviel" poriadny chaoss.Jedna ako druhá,druhá ako tretia a pod. Dokedy alebo koho toto môže baviť.Som síce žena,ale nepozerala by som to ani za červené ferrari :) Herectvo jednotlivých protagonistov je maximálne afektované..Takéto by som vedela zahrať aj ja,a nemusím mať na to ani školu.. Nekonečný príbeh !!! ()

pali87 

všetky recenzie používateľa

Prečo sa tie slovenské seriáli berú tak vážne, divák si počas sledovania nemá kedy oddychnúť. Tvorcovia úplne odmietajú realitu a ostáva len herecká šeď opakujúca patetické dialógy, odohravajúca sa v sterilnom prostredí kulís, bez života a bez nápadu. A hlavne je cítiť že po vyriešení základných problémov postáv v prvej sérii, tvorcovia nebudú vedieť kam sa s vývojom príbehov pohnúť a seriál skončí a nahradí ho iný, podobný a tak dookola a dookola.. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • Najmladší herci boli hneď dvaja. Išlo o mesačné dvojičky Alexa a Lukasa, ktoré hrali dieťa Inge (Henrieta Mičkovicová). Tvorcom sa s nimi robilo dobre a výhodou bolo najmä to, že keď jedno dieťa plakalo, mohlo ho zastúpiť druhé. (Zdroj: cas.sk)
  • Zábery, pri ktorých sú postavy v Kongu, boli natáčané v jednej bratislavskej "schátranej" budove. (tommy187)
  • Seriál sa odohráva v dedinke Vínne, no takáto obec sa na Slovensku nenachádza. Existuje však obec Vinné, ktorá leží v okrese Michalovce. (tommy187)

Reklama

Reklama