Reklama

Reklama

Protichodná farba

(festivalový názov)
  • USA Upstream Color (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Kris (Amy Seimetz) čelí osudnému okamihu svojho života, keď ju bezvýznamný zlodej chytí a nadroguje neznámou látkou. Popri tom sa však v pozadí začína diať niečo väčšie. Nevedomky sa Kris stáva súčasťou životného cyklu organizmu, ktorý prestupuje mikroskopický svet, prechádza fázami červa, rastliny, živočícha a potom sa začína odznova. Na tejto ceste nájde spriaznenú dušu menom Jeff (Shane Carruth), ktorého tiež ovláda sila, väčšia, než je on sám. Obaja spoločne pátrajú po bezpečnom prístrešku ich tela i duše a popritom sa snažia poskladať chaotické úlomky ich rozbitých životov. Stane sa z ich vlastnej identity nakoniec iba ilúzia? (Incantator)

(viac)

Diskusia

JohnMiller

JohnMiller (hodnotenie, recenzie)

Aj som chvíľku uvažoval... Čo za kravinu som si to dal sledovať v diskusii... hmmm sk názov

Rogue

Rogue (hodnotenie, recenzie)

Upstream Color, Gravity, Only God Forgives... co je to za hypsterskointelektualni platek? :o)

na príspevok reagoval dr.horrible

Brousitch

Brousitch (hodnotenie, recenzie)

Musím říct, že mě překvapilo, kolik si Carruth z toho doslova prokletého A Topiary nakonec do UC vypůjčil. Významy nechávám významy, ale to jeho neustálé hledání něčeho, kdy se postavy jakoby bezcílně, ale přesto soustředěně za něčím ženou, něco zkoumají, podrobují, porovnávají, analyzují, pokládám po Upstream Color za jeho základní trademark. Škoda, že mu těch 50 mega prostě nikdo na nic nedá.

Traffic

Traffic (hodnotenie, recenzie)

Čert vem ohlasy, já mám radost, že to konečně budu moct vidět znovu, libovolně přetáčet a analyzovat :-)

Philcze

Philcze (hodnotenie, recenzie)

A jé je, br-rip je venku, klidné období pozitivních ohlasů skončilo :) 

Traffic

Traffic (hodnotenie, recenzie)

Soderbergh ten film (respektive Carrutha) hodně chválil ve svém posledním rozhovoru pro Vulture. Mělo by to hodně porušovat konvence klasického vyprávění (ostatně podobně jako Vynález) a vypadá to jako hodně neotřelá variace na zombie horor.

Súvisiace novinky

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (viac)

Reklama

Reklama