Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nákupnom centre v čase Vianoc sa pretnú osudy štyroch priateľov, ktorí tu pracujú. Slobodomyseľný optik Tomáš (Richard Krajčo) je vyštudovaný očný lekár, ktorý rezignoval na lekársku kariéru, má rád voľnosť a ženy, žije v obytnom prívese na poli neďaleko obchodného centra a stará sa o koňa Růžu. Pekná a energická Nina (Vica Kerekes) balí darčeky v stánku a provokuje výstredným obliekaním aj príliš drzou otvorenosťou. Jej krédom je nemilovať, aby nemohla byť zraňovaná. Ráďa (David Novotný), najstarší z priateľov, pracuje v supermarkete ako manažér predaja a býva v malom byte s početnou rodinou. Aj keď ju má rád, niekedy by najradšej od toho chaosu utiekol niekam ďaleko. Zajíc (Jakub Prachař) je prezývka čerstvo vyštudovaného herca bez angažmá, ktorý márne obchádza kastingy a málokto pozná jeho skutočné meno. Všetci ho vnímajú len ako maskota v kostýme ušiaka, ktorý rozdáva deťom balóniky... Tomáš si jedného večera si poraní ruku, omdlie a zdá sa mu, že vidí anjela. Keď sa preberie k vedomiu, zistí, že rana sa zahojila, a okrem bolestí hlavy z nepríjemných zvukov nadobudol schopnosť prečítať životy ľudí, ktorým sa pozrie do očí a dotkne sa ich rukami. Rád by sa tejto zaväzujúcej zručnosti zbavil. Želania, ktoré zo žartu vyslovia jeho kamaráti, sa nečakane splnia. Zároveň však dôjde k tragédii, ktorá postihne Ráďovu rodinu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (494)

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,VOŽRAL JSEM SE, A PAK TO VŠECHNO ZAČALO“… /// Film plnej přátelství i lásky, pro všechny, jenž věří v zázraky. Přitom ten ,,zázrak“ nijak netlačí na pilu, jen spolu s pohodovým hereckým vobsazením, normálníma dialogama a muzikou, která zrychluje tempo, utvoří něco, v čem byste se mohli poznat. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem členem Globus clubu. 2.) Prostě věřím. (I tomu, že je Richard K. nadsamec) /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Kamca_ 

všetky recenzie používateľa

Konečně mi Vica Kerekes dokázala, že hrát umí. Tohle byl opravdu zajímavý film z prostředí Vánoc. Kvalita na to, že to má český původ. A aspoň to byla krutá realita ... Trochu změna oproti vánočním americkým filmům. Příjemná změna. Herecký výkony mi celkově hodně sedly, hlavně Richard Krajčo se mi líbil. A celý film doprovázela krásná hudba. 85%. ()

Reklama

spaceboyCZ 

všetky recenzie používateľa

Vica Kerekes je az neskutecne zajimava zena..takova muza..uhrane ocima a nepusti..do toho jeji smyslne rty..pak objevite pihy..a nakonec se ztratite..ztratite pojem o okoli..ona nedovoli cloveku se odtrhnout. Byla skvela v Muzich v nadeji, je skvela i v Kridlech Vanoc.. Krajcovi patri dik za vyber muziky, jeho herectvi ale podle me patri do jinych roli.. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Ku Krídlam Vianoc nesmiete pristupovať s rozumom. Je to melancholická, snová rozprávka so sympatickými postavami, zmietanými ľudskými slabinami a slabosťami. Jej hrdinovia tápu hľadaním niečoho, čo buď nepotrebujú, alebo to majú pred nosom, len o tom ešte nevedia. A ten song je pre ňu ako stvorený. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Postavy jsou nesympatické, ale zase civilní. Měl jsem obrovské problémy s Krajčem, který hraje teda opravdu řádně sobeckého idiota, jemuž nedochází snad vůbec nic. Určitě paní režisérka předvedla svůj lepší výkon než v minulých Pusinkách. Díky atmosféře Vánoc, Davidu Novotnému a krásné závěrečné písničce bych viděl hodnocení 65%. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (15)

  • Tomáš Klus, který zpívá písničku „Cesta“ společně s Richardem Krajčem, která zazní ve filmu, se opakovaně objeví v televizi. Píseň samotná vznikla v roce 2012, autorem textu i hudby je Richard Krajčo. (sator)
  • Venkovní scény se točily při teplotě -18 °C. (jenik71)
  • Když scenáristka a režisérka filmu Karin Babinská předložila scénář Richardu Krajčovi, řekla, že jej napsala přímo pro něj. (Terva)

Reklama

Reklama