Reklama

Reklama

Labyrint strachu

(festivalový názov)
  • Veľká Británia In Fear
Trailer 2

Obsahy(1)

Tom a Lucy sa spoločne vydajú autom na cesty. Po niekoľkých hodinách sa však stratia niekde na vidieckej ceste v lese. Prichádza noc a s ňou aj niečo temné, čo ich začne terorizovať. Ich jedinou obranou je ich auto, v ktorom sa schovávajú spolu so strachom z tmy, obavami z temnoty a postupne aj podozrením voči sebe navzájom. (kubqo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (77)

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Ten strach z neznáma to dokáže vzbudit vždycky, ale je třeba to postupně ještě něčím podpořit a přiostřit. A to se v tomhle případě nestalo, jelo se to podle stejnejch not celej film. Kéžby aspoň k tomu hotelu dojeli a snad by se to mohlo i jinak odvíjet. Očekával bych i větší skupinku nahánějících, tenhle jeden, i když na nervy občas zabrnkal, bohužel nestačil. Ani herecký výkony se ocenit nedaj, Iain by měl zůstat věrnej jenom Marvelu. Jednoduchý, obyčejný, bez jakýhokoli vlastního nápadu. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Tento film sa odohráva s veľkej časti len v aute,tým pádom tento film nemá čím prekvapiť ani ohúriť.Po scenáristickej stránke tento film totálne zlyhal,lebo hlavne postavy robili presne to čo by nemali.Keď sa stratili a oproti nich išlo auto,nie že by mu trocha zablokovali cestu,aby si ich ten vodič všimol ale oni radšej zastavia na kraj cesty a kričali v aute,no originálne a keď odišli od auta a nechali v nom kľúče a išli sa poprechádzať po lese a potom sa čudovali že im niekto porozhadzoval veci po ceste.Ale najviac ma štval ten sráč,ktorý bol vygumovaný hajzlík s primitívnymi dialógmi.Po týchto všetkých negatívách som našiel aj jedno pozitívum a tou je v niektorých momentoch dosť slušná atmosféra.Troška mi to pripomenulo film stopár,ale to je celkom iný level.Keby sa postavy nechovali ako tupí idioti a bolo by popracované lepšie aj na scenári,tak by sa dalo nato aj pozerať ale takto je to zas jeden z mnoha filmov,ktoré svojou nezáživnostou diváka unudia. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Skvelá atmosféra rozľahlých írskych lesov, v ktorých napriek tomu, že Íri bežne stavajú pouličné osvetlenie, sa ústredný párik úspešne stratí. Ešteže má auto. Len to predstavuje jedinú účinnú obranu pred „tým vonku“. Pred čím? Ťažko povedať. Človek? Viacerí ľudia? S akými úmyslami? Alebo ide o niečo úplne iné? Napriek problémom s logikou a základnou fyzikou a matematikou (chlap sa na sekundu otočí a behom tej chvíle niekto niečo vloží do jeho auta a stihne utiecť bez toho, aby si to drak všimol) ponúka Labyrint strachu fajn párik a množstvo nefajn, nepríjemných a napínavých momentiek. Len záver šumí do prázdna. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Film stojí na atmosféře a hercích, protože mluvit o nějakém nápaditém scénáři, gore, lekačkách a dalších hororových atributech se rozhodně nedá. na druhou stranu právě temné a sychravé prostředí absenci předchozích prvků celkem solidně vyrovnává a trojice herců je nejen docela sympatická, ale podává i uvěřitelné výkony. Celkem slušná jednohubka, 65% ()

dubinak 

všetky recenzie používateľa

Tohle bylo zbytečně moc hloupoučké. Dalo se vymáčknout mnohem víc, avšak chyběla snaha. Atmosféra velice dobrá, dokud se mi nezačalo chtít spát, docela mě mrazilo. Postavy byly šíleně odfláknuté a herci mě nepotěšili, takže ani já je nepotěším. Ono je asi těžké pracovat s tímto námětem uprostřed lesa v jednom autě, nehnout se z místa. Konec mohl dát mnohem víc, trochu nasvětlit pointu, ale zavládnul nevýrazný závěr, kterým si In Fear nezajistil zrovna zapamatovatelnou nálepku. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené