Reklama

Reklama

A teraz o niečom úplne inom

  • Československo A teď něco úplně jiného (viac)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (158)

Rozjimatel 

všetky recenzie používateľa

"The object of this year's expedition is to see if we can find any trace of last year's expedition."     Film zostavený zo skečov prevažne výbornej úrovne, iba s občasným miernym zakolísaním. Nekompromisne cynický humor Monty Python často s obľubou zachádza do prehnanej absurdnosti, ktorá hraničí až s roztomilou stupiditou, ale chlapi v tom proste vedia plávať. Aj keď nie som skalným priaznivcom Monty Python, ich satira je trefná, pričom smer jej ostria je ľahko rozpoznateľný. Toto mi navyše sadlo lepšie ako ktorýkoľvek ich celovečerný film (zostrih televíznych skečov môžem iba ťažko považovať za plnohodnotný celovečerný film), keďže to nie je zviazané akýmsi "príbehom" a ja som sa proste iba bavil a nehľadal v tom akýsi hlbší umelecký, či nebodaj filozofický zmysel. Z tých najvydarenejších scénok spomeniem tieto: "Maďarsko-anglický slovník fráz", "Gang starých dám" a "Expedícia na Kilimandžáro".     "Now, I would just like to point out that this film is displaying a distinct tendency to become silly." ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

No sice udajne nejlepsi scenky z Letajiciho cirkusu a ano, nektery legendarni super vtipny scenky tu fakt jsou, ale zaroven taky spousta scenek trochu slabsich, navic je tu zbytecne moc animovanejch vsuvek. Jinak mi prislo, ze nektery scenky jsou uplne novy, ale to je mozna jen tim, ze si vse ze serialu uz nepamatuju. Je to proste jako ctyri dily Cirkusu spojeny dohromady, takze neco perfektne vtipny, neco slabsi, nicmene herecka sestava jako vzdy dokonala, takze tech 5* to da. ()

Reklama

Illioplius 

všetky recenzie používateľa

Mám rád takýto absurdný humor a preto som sa viackrát príjemne pobavil. Avšak nemám rád, keď humor prekročí istú hranicu, ktorá je nepochybne celkom subjektívna. Malo to za následok, že v niektorých chvíľach som sa nudil a občas mi vtipy pripadali trápne. Celkový smer či druh humoru však mimoriadne oceňujem. ()

Turiec 

všetky recenzie používateľa

Nie je to film v pravom slova zmysle. Ide o výber pravdepodobne najlepších skečov z rôznych epizód Monty Python's Flying Circus. Scénky sú nanovo prestrihané. Scény spolu priamo nesúvisia a sú pospájané animovanými predelmi, ktorým ja moc nemôžem prísť na chuť, ale uznávam, že práve tie robia štýl a atmosféru lietajúceho cirkusu. Snímka je plná absurdného montypythonovského humoru. V porovnaní so Životom Briana však výrazne zaostáva. ()

MJMilan 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu říct, že bych se stoprocentně bavil celou délku pořadu, avšak když už jsem se bavil, tak už to stálo zato. Jako hlavní scénku bych uvedl prodejce ve zverimexu, který čelí reklamaci mrtvého papuška. Prodejce se snaží vysvětlit kupujícímu, že papoušek odpočívá, i když je evidentně tuhý :-) Klasická Monty Pythonovka, která nesmí chybět ve sbírce každého jejich fanouška. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama